Mergi la conţinutul principal

Weekend caritabil pentru Andreea

* sâmbătă, colegii adolescentei de la Şcoala Gimnazială “Fănuş Neagu” vor fi prezenţi pe Faleză, acolo unde vor confecţiona obiecte meşteşugăreşti pe care le vor oferi spre vânzare * duminică, în Grădina Publică din Galaţi are loc crosul caritabil “Împreună pentru Andreea”

 

Se anunţă un weekend al faptelor bune! Sâmbătă, colegii Andreei de la Şcoala Gimnazială “Fănuş Neagu”, coordonaţi de diriginte şi de fosta lor învăţătoare,  vor fi prezenţi pe Faleză pentru a strânge fonduri pentru adolescentă. Începând cu ora 16.45, copiii vor lucra în cadrul unor ateliere meşteşugăreşti mai multe obiecte pe care le vor oferi apoi spre vânzare vizitatorilor.

De asemenea, tot în acest weekend, la Festivalul Peştelui, şi Asociaţia “Magia Binelui” va fi prezentă cu produse hand-made, banii obţinuţi din vânzarea acestora urmând să fie dăruiţi fetiţei.

 

Eveniment caritabil şi la Galaţi

 

Vecinii gălăţeni se mobilizează şi ei pentru Andreea! Astfel, duminică, începând cu ora 09.00, în Grădina Publică, alergătorul Cristi Onofrei vă invită la crosul caritabil “Împreună pentru Andreea!”.

“Vă invit să facem încă un bine şi pentru această minunată fetiţă, adunându-ne în număr cât mai mare în Grădina Publică din Galaţi, socializând, alergând şi donând atât cât poate fiecare într-o urnă special amenajată ce va fi amplasată la locul desfăşurării evenimentului. Vom alerga maxim 10 ture de Grădina Publică, fiecare dintre participanţi putând alerga sau merge, putând pedala sau merge pe role. Nu este o competiţie, ci o alergare de grup prin care dorim să sprijinim mişcarea în aer liber şi totodată să oferim un sprijin atât de necesar Andreei”, este mesajul organizatorilor.

Aşa cum v-am mai informat, săptămâna trecută Andreea a ajuns la Spitalul Meyer din Florenţa, Italia, acolo unde a fost supusă unor noi investigaţii. Într-o postare pe pagina de Facebook, Adrian Popescu, tatăl adolescentei, a povestit despre costurile la care se ridică tratamentul fetiţei şi suma adunată până acum.

“Am început lupta cu leucemia ştiind că avem nevoie de peste 150.000 euro pentru tratamentul Andreei şi transplant. Ne-am speriat atunci şi v-am cerut ajutorul. Aţi venit mulţi alături de noi. Cunoscuţi si necunoscuţi. Şi aţi strâns mână de la mână şi suflet de la suflet, prin donaţii pe facebook, prin licitaţii şi prin donaţii directe în contul părinţilor, 42.916 euro. Andreea a obţinut şi Formularul European S2 care îi asigură tratamentul pentru o perioadă de 12 luni la Institutul din Florenţa – protocoalele cu citostatice şi terapiile de susţinere până la transplant, iar Spitalul Meyer a estimat costul transplantului la 80.000 de euro. În lupta cu leucemia Andreea mai are nevoie de 37.000 euro. Fără voi am fi singuri. Ajutaţi-ne să o aducem pe Andreea acasă!”, a scris tatăl Andreei.

Aşadat, cei care vor să o ajute pe adolescentă în lupta cu leucemia sunt aşteptaţi weekendul acesta pe Faleză, iar duminică în Grădina Publică din Galaţi.

 

Orice sumă, cât de mică, contează!

Împreună putem scrie un final fericit pentru povestea Andreei!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro