Mergi la conţinutul principal

"Vrem sa ne implicam in dezvoltarea resurselor umane de la nivelul comunitatii"

La Universitatea "Constantin Brancoveanu" s-a lansat marti proiectul "Program de perfectionare in managementul resurselor umane". Lucrarile conferintei au fost deschise de conf. univ. dr. Elena Enache, decanul Facultatii de Management si Marketing in Afaceri Economice, coordonatorul proiectului. "Vrem sa ne implicam in dezvoltarea resurselor umane de la nivelul comunitatii nu numai declarativ, ci si faptic. Sintem interesati ca de proiectul nostru sa beneficieze manageri, sefi de departamente sau persoane angajate in domeniul resurselor umane. Noii angajati trebuie sa fie flexibili, sa aiba dorinta de munca si sa fie bine pregatiti profesional. Toate acestea sint atuuri ale tinerilor, dar vrem sa le facem accesibile si persoanelor care au trecut de prima tinerete. Aceasta misiune ne-am asumat-o si consider ca avem capacitatea sa-i facem fata", a explicat decanul Elena Enache. Prezentarea generala a proiectului a fost realizata de conf. univ. dr. Liliana Gherman, managerul proiectului. Viitorii cursanti au aflat care sint obiectivele generale si specifice ale proiectului, ca proiectul urmareste sa contribuie la dezvoltarea resurselor umane
din zona prin investitii in capitalul uman, pentru a eficientiza
activitatea intreprinderilor, a creste competitivitatea si
adaptabilitatea fortei de munca si a facilita accesului adultilor la
formare profesionala continua, in contextul integrarii Romaniei in
Uniunea Europeana. Grupul tinta va fi format din 40 de persoane, indiferent de virsta, conditia fiind sa fie angajate in domeniul resurselor umane. Principalele activitati se vor derula in perioada februarie - noiembrie. Conf. univ. dr. Camelia Vechiu, membru in echipa de proiect, a facut citeva referiri la capitolul buget si a spus ca valoarea totala a proiectului este de aproximativ 35.000 de euro, din care 20% este contributia universitatii, iar restul de 80% sint fonduri europene si fonduri puse la dispozitie de statul roman. Ca echipamente se vor achizitiona un copiator, un laptop cu soft inclus si un videoproiector cu ecran, toate pentru buna desfasurare a proiectului. In final, managerul proiectului, conf. univ. dr. Liliana Gherman, a spus ca orarul se va concepe in functie de doleantele cursantilor, ca acestia vor avea la dispozitie suporturi de curs, iar in final vor primi certificate de absolvire care vor respecta toate cerintele impuse de Uniunea Europeana. Viitorii cursanti s-au dovedit foarte incintati de posibilitatea de perfectionare oferita si au subliniat ca sint constienti de faptul ca cel mai important capital al unei firme sint oamenii. Din echipa de proiect mai fac parte contabilul sef Elena Manea si lect. univ. dr. Cristian Morozan. De asemenea, activitatile vor fi sprijinite si de rectorul universitatii, prof. univ. dr. Alexandru Puiu si decanul Facultatii de Comunicare Sociala si Relatii Publice, conf. univ. dr. Dorian Rais.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu