Mergi la conţinutul principal
Acest text este un pamfelet si trebuie tratat ca atare.

Vrem și noi o garsonieră la 9000 de euro! Ne dai ori nu ne dai, domnu Canciu?

Că PSD nu e ușă de biserică, o știm și noi! Că pesediștii din vârful administrației locale dar și centrale ar putea să facă mai mult și pentru noi, nu numai pentru ei, o știm cu toții! Dar de aici și până la a nu mai prididi cu comunicatele care curg dinspre diverși liberali dă Brăila sau dă București, e caaaale lungă. Ca să nu mai amintim că ei – sanchi – sunt într-o coaliție la guvernare! La pesediști și peneliști, mă refer. Bă ej prost? Bă ej nebun? Sigur, noi știm de pe vremea USL-ului că a face o alianță PSD – PNL la Brăila înseamnă că unul dintre partide stă în genunchi. Și nu e pesedeu! Dar de aici și până la ploaia de comunicate care par scrise de aceeași mână ”criminală”, e drum lung! Problema noastră, a răutăcioșilor de la Scormonitoru, este că Brăila are nevoie de opoziție, claaaar, dar nu de niște gică contra care compară mere cu pere. De exemplu, cazul secretarului de stat, fost prefect Dobrescu, preocupat de ușile prea scumpe de la Polivalentă...Păi, monseur secretar de stat, ușile respective cică îndeplinesc condițiile ISU și sunt vreo 8. Pe de altă parte, când vorbim de niște zeci de mii de euro cu care chipurile s-ar fi fâcut rahatul praf în județ te pufnește râsul. Adică firmele de casă ale pesediștilor, credeți voi, liberalilor, că se hrănesc cu cu firfirei de-alde zeci de mii de euro?! Păi și parandărătu? Sau, cazul secretarului de stat, fost inspector școlar general, Cătălin Canciu care critică nota de plată a stațiilor smart ale Braicar – 9000 de euro, față de 8000 de euro în alt județ – adăugând că acei 9000 de euro ar fi fost în 2019 cam cât o garsonieră, cum vă sună? Sunăăăăă originaaal! Știți melodia...Că ai noștri înalți funcționari habar n-au care-i treaba cu prețurile o știm demult, dar parcă asta cu 9000 euro garsoniera e prea de tot.

Acu, ne-a blagoslovit alde Bucălău, consilierul județean șef, cu un comunicat tot plin cu ironii de garaj, referitor la iarba de pe marginea drumurilor, care cică trebuia să fie gata tăiată și nu e. Mai mult, consilierul județean PNLse întreabă dacă nu cumva operațiunea de netăiere a ierbii ar fi fost și achitată. De ce n-o fi verificat informația ca s-o dea completă și nu cu ”pare-se”, la presă, nu se știe...La așa Opoziție, așa Putere. Dacă așa crede PNL Brăila că va câștiga alegerile, ne-am lămurit. În loc să zici tu, liberalul X,Y,Z ce măslină ai făcut din funcția pe care o ocupi, tu îți dai cu stângu-n dreptu, ca și când toți am fi handicapați. Dar despre ce fac pesediștii și cum se răzbună ei cu controalele pe liberali, în curând pe ecrane. (PSDÂPNLâLOVE)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro