Mergi la conţinutul principal

Vrei un spaţiu comercial în Gara Brăila?

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a anunţat printr-un comunicat că va organiza în data de 22 iulie 2014, mai multe licitaţii publice pentru închirierea, la nivel naţional, a 1.072 de locaţii (spaţii şi terenuri), proprietate privată a companiei, în suprafaţă totală de 389.418,3 metri pătraţi, inclusiv în staţia CFR Brăila. "Spaţiile comerciale scoase de CFR SA pe piaţa imobiliară au o suprafaţă totală de 42.060,13 mp, iar terenurile - 347.358,17 mp şi se adresează agenţilor economici care doresc să-şi extindă activităţile comerciale, administrative sau de prestări servicii la nivel local, regional sau naţional", arată CFR. Dezvoltatorii şi reprezentanţii marilor branduri care doresc să intre şi pe piaţa de retail locală sunt aşteptaţi să participe la cele opt licitaţii, începând cu ora 9.00, la sediile celor 8 regionale de cale ferată: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa. Spaţiile comerciale sunt situate în gări sau în proximitatea acestora şi pot fi închiriate şi de micii întreprinzători care analizează intrarea şi dezvoltarea unei activităţi comerciale pe piaţa locală. "Prin această abordare pe piaţa imobiliară, dorim ca activităţile comerciale din staţiile de cale ferată, să îmbine perfect calitatea produselor cu serviciile oferite celor aproximativ 60 de milioane de călători, în contextul în care prin modernizarea gărilor s-a redimensionat şi îmbunătăţit aria comercială a companiei. Valorizarea spaţiilor şi terenurilor deţinute de companie este parte a unui proces complex de creştere a eficienţei economice, dar şi de a optimiza fluxul de numerar, necesar pentru a asigura condiţii şi servicii de calitate în gări", a declarat Macarie Moldovan, director general al CFR SA.
În staţia CFR Brăila se pot închiria mai multe spaţii comerciale şi de depozitare, precum şi suprafeţe pentru publicitate. Agenţii economici interesaţi de condiţiile de participare la licitaţiile organizate de companie pentru închirierea spaţiilor/terenurilor pot accesa direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/ct-menu-item-3/ct-menu-item-15/inchirieri-v… sau se pot adresa personalului din cadrul sucursalei regionale Galaţi de cale ferată pe raza căreia se află staţia CFR Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro