Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Vreau sa mai joc inca 2-3 ani"

Antrenorul-jucator al formatiei CFR Cluj, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, la vizita medicala pe care formatia clujeana a efectuat-o la Institutul National de Medicina Sportiva din Bucuresti, ca se simte foarte bine si ca doreste sa mai evolueze ca fotbalist pentru inca 2-3 ani.
"Nu mai tin minte a cita vizita medicala din cariera este aceasta, insa ma simt foarte bine si sper ca si pe viitor sa ma simt la fel de bine, ca sa mai pot evolua inca 2-3 ani atit la echipa mea de club cit si la cea nationala, daca va fi nevoie de serviciile mele", a declarat Munteanu, care a incheiat primul toate probele medicale la care a fost supus si a fost felicitat de doctorii de la INMS pentru starea fizica foarte buna.
Dorinel Munteanu a spus ca doreste sa dea din energia sa jucatorilor de la CFR Cluj. "Sper sa pot imprima fotbalistilor de la CFR modelul meu de viata si sa le dau din energia mea, pentru ca ne asteapta un retur foarte greu. Nu pot sa spun ca ne batem cu echipele din Bucuresti, insa, cu siguranta, le-am pus si sper sa le mai punem probleme", a precizat Munteanu.
Internationalul roman este de parere ca Poli Timisoara este campioana transferurilor. "Timisoara este la moda acum pentru ca s-a investit foarte mult acolo. Deocamdata, Timisoara este campioana transferurilor, dar sa nu se uite ca sintem la egalitate de puncte cu ei", a declarat antrenorul-jucator de la CFR Cluj.
Dorinel Munteanu considera ca salariile jucatorilor din Divizia A vor creste. "Asa ar fi normal, cu trecerea timpului, ca salariile din fotbalul romanesc sa creasca. Steaua a dat un exemplu in acest sens, prin marirea contractelor. Este bine ca patronul gindeste asa, insa Steaua viseaza deocamdata la finala Cupei UEFA. Mai e mult pina acolo", a conchis Munteanu.
Atacantul Cosmin Tilinca spune ca este invidios pe jucatorii de la Steaua, carora le-au fost marite contractele. "Exista putina invidie, este normal sa fie asa. Totusi Steaua are un nume, are obiective indraznete in Europa. Noi trebuie sa jucam fotbal intii si apoi sa cerem contracte mai mari", a declarat Tilinca.
Fundasul Vasile Jula este convins ca CFR Cluj se poate bate pentru un loc in editia viitoare a Cupei UEFA. "Putem sa ne batem pentru un loc de Cupa UEFA. La Timisoara s-a investit enorm, dar le trebuie timp pentru a crea o echipa competitiva", a precizat Jula.
Lotul echipei CFR Cluj a incheiat vizita medicala cu intirziere deoarece, la sectia de cardiologie, clujenii au fost trimisi de la un cabinet la altul, lucru care i-a iritat vizibil pe jucatori.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii