Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vom trece de Heerenveen daca vom trata meciul cum trebuie

Fundasul Mirel Radoi a declarat ca este convins ca Steaua va putea trece de formatia SC Heerenveen, in 16-imile Cupei UEFA, daca va trata cum trebuie aceste partide, informeaza site-ul oficial al gruparii din Bulevardul Ghencea.
"Sunt convins ca da, numai daca vom trata meciul cum trebuie. Daca insa vom crede ca meciurile cu Heerenveen vor fi usoare sau ca olandezii vor juca asa cum au facut-o cu Dinamo, din pacate pentru noi, ii vom urmari in continuare la televizor. Trebuie sa ne concentram si sa ne mobilizam pentru ambele manse, asa cum am facut-o in returul cu Valencia, de anul trecut. Numai asa putem elimina pe Heerenveen", a declarat Radoi, care spera ca la calificarea Stelei sa contribuie si suporterii stelisti.
Radoi, aflat cu Steaua in Italia intr-un stagiu de pregatire, a afirmat ca la antrenamentele sustinute de noul tehnician, Cosmin Olaroiu, se pune baza mai mult pe aspectul fizic. "Nu mi s-a parut asa de brusca trecerea de la vacanta la munca, deoarece, inaintea sarbatorilor, Olaroiu ne-a lasat fiecarui jucator cite un program special dupa care ne-am pregatit pe timpul vacantei. Abia acum, cind am inceput pregatirea, am inteles ca acesta a avut rolul de a face mai usoara adaptarea la efort. Cu Oleg Protasov, pregatirea si antrenamentele erau mult mai usoare, in timp ce acum, cu Oli, se pune accent mai mare pe latura fizica", a declarat Radoi.
Mirel Radoi a facut si referire la staff-ul tehnic al Stelei, apreciind ca stelistii se simt "mai importanti", deoarece li se acorda mai multa atentie. "Din aceasta iarna, echipa noastra tehnica s-a marit si acest lucru ne face sa ne simtim si noi, jucatorii, mult mai bine, mult mai importanti. Ai senzatia, dar nu e doar o simpla impresie, ca ti se acorda o mai mare atentie. Antrenorul principal raspunde de tot, secunzii au fiecare treaba lui bine definita, unul se ingrijeste de sanatatea ta, altul de pregatirea fizica, unul de mincare, altul de cazarea si crearea tuturor conditiilor pe timpul deplasarilor, unul de relatia dintre tine, jucator, si presa, altul de echipament si asa mai departe. In acest fel nu au cum sa nu vina rezultatele", a afirmat Radoi.
Meciul tur dintre Steaua si Heerenveen va avea loc pe 15 februarie, de la ora 21.30, pe stadionul Abe Lenstra, returul fiind programat pe 23 februarie, la Bucuresti.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii