Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Vom face plingere la FIFA impotriva Federatiei Romane de Fotbal"

Patronul SC FC Politehnica Timisoara SA, Claudio Zambon, a declarat, miercuri, agentiei MEDIAFAX, ca, in urma deciziei Comisiei pentru Statutul Jucatorului, va face plingere la FIFA impotriva FRF pentru complicitate in cazul palmaresului echipei de fotbal Poli Timisoara.
Zambon a spus ca asteapta nota de plata pentru "magaria facuta de o echipa de escroci". "Sintem nemultumiti de decizia de astazi pentru ca nu pune in aplicare nici un punct din hotarirea TAS. Saptamina aceasta vom convoca AGA si vom face plingere la FIFA impotriva Federatiei Romane de Fotbal, pentru complicitate si pentru necazurile pe care ni le-a facut pina acum. Trebuie sa-i spun domnului Justin Stefan sa-si pregateasca bagajele sa plece de la federatie pentru ca nu stie ce zice. Sint o gramada de escroci, o echipa de escroci care conduce, nu se stie pina cind, Federatia Romana de Fotbal. Vom merge mai departe si la FIFA si cu plingere penala. Mai spun doar atit ca, peste citeva zile, va ajunge nota de plata pentru toata magaria asta", a izbucnit Zambon.
Patronul SC FC Politehnica Timisoara SA nu stia ca decizia CSJ de miercuri nu implica gruparea condusa de Marian Iancu, ci un club cu echipe de copii si juniori. "Daca e vorba de un club de copii si juniori de ce s-au prezenatat trei avocati ai lui Marian Iancu si Gheorghe Chivorchian. Asta spune consilierul juridic al FRF si al lui Marian Iancu (n.r. - Justin Stefan). Neoficial, el face memoriile si un alt avocat pune stampila. Asta e vrajeala din fotbalul romanesc. Foarte bine, sa spuna ce vor ei, dar sa vedem ce va spune FIFA. Noi acum scriem la FIFA ceea ce am primit de la federatie si ce a spus smecherul avocat din federatie", a mai spus Zambon.
Comisia pentru Statutul Jucatorului a decis, marti, punerea in aplicare a hotaririi Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne in cazul palmaresului clubului Poli Timisoara, impotriva unei grupari, FCU Politehnica Timisoara, care activeaza doar in campionatele de copii si juniori. Astfel, Politehnica Timisoara, clubul care activeaza in Liga I, poate folosi aceleasi insemne, imnul, sigla si palmaresul, ca si pina acum.
Consilierul juridic al Federatiei Romane de Fotbal, Justin Stefan, a explicat, miercuri, ca FCU Politehnica Timisoara este o asociatie care nu are nici o legatura cu SC FC Politehnica Timisoara & Invest SA, al carui proprietar este compania Balkan Petroleum si care activeaza cu echipe de seniori in cadrul Ligii I si a II-a. "FCU Politehnica Timisoara este de asemenea club afiliat FRF, dar nu are legatura cu clubul unde este presedinte domnul Marian Iancu, SC FC Politehnica Timisoara & Invest SA. FCU Politehnica Timisoara este o asociatie care activeaza in cadrul campionatelor de copii si juniori, dar nu stiu cui apartine. Stiu ca exista niste membri, dar mai multe detalii si numele acestora se pot afla doar de la Ministerul Justitiei", a declarat, agentiei MEDIAFAX, Justin Stefan.
Conform consilierului juridic, clubul din Liga I al carui presedinte este Marian Iancu poate continua sa foloseasca numele, palmaresul, imnul si celelalte insemne ale gruparii Poli Timisoara. "Hotarirea TAS este pronuntata strict impotriva FCU Politehnica Timisoara care are echipe in campionatele de copii si juniori. Gruparea domnului Iancu nu are nici o legatura cu aceasta decizie. In momentul de fata poate activa ca si pina acum. Iar daca vor exista nemultumiri impotriva clubului din Liga I, societatea domnului Claudio Zambon este nevoita sa se adreseze din nou instantelor si sa parcurga cursul firesc al comisiilor", a afirmat consilierul juridic al FRF.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii