Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vom avea un Spital de Obstetrica si Pediatrie modern, la Braila

Conducerea Consiliului Judetean Braila a semnat joi seara documentele care consfintesc colaborarea CJ, cu firma spaniola Elola Consultores S.L., in vederea construirii unui spital de Obstetrica si Pediatrie, la Braila. Discutiile se poarta de circa un an, iar ultimele negocieri, joi, inainte de semnarea contractului propriu-zis, au durat peste 6 ore, insa, pina la urma, cele doua parti au batut palma, iar Braila va avea de cistigat, de pe urma acestei intelegeri, un spital construit si dotat dupa ultimele standandarde in domeniu. Constructia se va ridica in curtea Spitalului Judetean, va costa peste 20 milioane euro si va fi terminata in cel mult 18 luni. Demn de mentionat este faptul ca CJ a pus la dispozitie un teren de 5.000 mp, in concesiune, urmind ca de partea de realizare, de constructie, sa se ocupe spaniolii, in strinsa colaborare cu autoritatile locale pentru obtinerea avizelor, perioada de executie efectiva a investitiei fiind estimata la 18 luni.
In numele firmei Elola a semnat contractul Alfonso Recio Bernal, care a precizat ca doreste ca acesta sa fie doar un inceput pentru o colaborare fructuoasa cu autoritatile din Braila.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii