Mergi la conţinutul principal

Voleiul, leagăn al sportului brăilean

• un proiect implementat de Sport Plus Brăila, în cofinanţare cu CJ Brăila • printre obiectivele urmărite, revigorarea voleiului brăilean 

 

Sport Plus Brăila a obţinut luna trecută o finanţare în valoare de 48.277 lei de la Consiliul Judeţean Brăila, pentru proiectul sportiv “Voleiul, leagăn al sportului brăilean”. Clubul condus de profesorul Constantin Baciu şi-a propus încă de la înfiinţare să revigoreze voleiul brăilean şi ajungă în câţiva ani să dea Brăilei o nouă echipă de senioare.

Secţia de volei a Sport Plus, pentru care Consiliul Judeţean Brăila a acordat finanţarea, are 24 de sportive legitimate la grupele de vârstă 11-12 ani şi 13-14 ani, iar banii publici vor acoperi cheltuielile de transport, cazare şi masă pentru turneele oficiale organizate de Federaţia Română de Volei. În plus, vor fi folosiţi şi la achiziţionarea de materiale sportive şi efectuarea de cantonamente de pregătire pentru perioada de vară.

“Este pentru prima data când primim un sprijin substanţial în activitatea noastră. Investiţiile în copii trebuie să se regăsească în viitoarele performanţe sportive. Idealul organizaţiei noastre ne obligă să reuşim. Un mare pas spre performanţa în volei”, a spus preşedintele ACS Sport Plus Brăila, Costi Baciu.

Pentru sezonul competiţional 2018-2019 Sport Plus Brăila va înscrie echipe în campionatele naţionale de minivolei şi speranţe.

Proiectul se va desfăşura în perioada 1 august  – 30 noiembrie 2018.

ACS Sport Plus Brăila şi-a început activitatea în anul 2012, cu secţii de volei şi badminton. După desfiinţarea echipei de senioare CSM Comision Trade Brăila, care reuşise promovarea în Divizia A1 la finalul sezonului 2011-2012, Sport Plus a încercat ca prin înfiinţarea unei secţii de copii şi juniori la volei să reconstruiască în timp o echipă de volei a Brăilei.

Antrenorii care se ocupă de pregătirea echipelor sunt Elena Ivan, fostă jucătoare la Braiconf Brăila şi CSM Comision Trade Brăila, dar şi la alte echipe de primă divizie din ţară, şi antrenorul emerit Gheorghe Văraru.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro