Mergi la conţinutul principal

Voleibalistele de la Sport Plus participă la turneul de la Brașov

* la turneul rezervat cadetelor, adversare sunt Juvenil Brașov, CSS Târgoviște și LPS Viitorul Pitești * este prima competiție oficială după un an de zile

 

Oprite la începutul anului 2020 din cauza pandemiei de coronavirus, competițiile de volei juvenile se reiau în acest weekend. Sport Plus Brăila, formație pregătită de profesorul Constantin Baciu, participă la turneul rezervat categoriei de vârstă cadete, organizat de Juvenil Brașov, alături de alte două formații, CSS Târgoviște și LPS Viitorul Pitești.

Participarea la această competiție se face cu respectarea tuturor normelor de prevenire a răspândirii Covid-19, inclusiv cu testarea RT-PCR. Echipa braileană va juca la Brașov ambele turnee de calificare în faza a doua a competiției. Primul turneu are loc în acest weekend cel de-al doilea este programat la jumătatea lunii aprilie.

“Ne bucurăm să revenim în întrecerile oficiale. Aici se văd progresele făcute de sportive. Motivația este cu totul alta în meciurile oficiale. Am simțit-o la fetele noastre. Au muncit foarte mult timp de un an și am crescut din multe puncte de vedere. Avem ca obiectiv de performanță accederea în etapa următoare. Suntem într-o serie deloc ușoară, dar ne vom lupta pentru a dovedi că avem o generație de viitor. Sunt eforturi foarte mari din partea clubului pentru a participa la competițiile naționale. Multe echipe s-au retras din cauza cheltuielilor. Noi nu avem probleme. Sponsorii noștri asigură parcursul către ceea ce ne-am propus”, a declarat Constantin Baciu, antrenorul și președintele clubului Sport Plus Brăila.

La turneul de la Brașov, Sport Plus a deplasat următorul lot: Daria Rotaru, Anda Baciu, Elena Nedelcu, Melania Duțu, Cătălina Mărgărit, Roberta Rafoi, Andreea Seniuc, Cristina Andrei.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro