Mergi la conţinutul principal

Voleibalistele de la Sport Plus Brăila sunt în grafic cu pregătirea

• jucătoarele au ajuns la cinci antrenamente pe săptămână • pregătirea fizică generală şi jocul individual cu mingea sunt temele antrenamentelor • clubul face şi acţiuni de selecţie pentru fetele născute între anii 2005-2009

 

Voleibalistele de la clubul Sport Plus au ajuns la cinci antrenamente pe săptămână, unele dintre ele fiind cu caracter de pregătire fizică generală altele cu mingea. Atmosfera este una foarte bună iar jucătoarele se antrenează asiduu pentru competiţiile care, cel puţin teoretic, ar trebui să înceapă în cea de-a doua jumătate a lunii septrembrie. În sezonul competiţional 2020-2021 Sport Plus va înscrie o echipă în Campionatul Naţional de volei rezervat cadetelor şi una în cel al speranţelor.

“Suntem în grafic cu pregătirea. Linişte şi seriozitate, este deviza noastră. Respectăm cu stricteţe toate regulile impuse de MTS privind combaterea răspândirii noului coronavirus şi ne antrenăm cu seriozitate. Am ajuns deja la cinci antrenamente pe zi şi, din punct de vedere al pregătirii fizice generale, stăm foarte bine. De săptămâna viitoare vom încerca să facem şase şedinţe de pregătire. O zi mergem la Municipal, o zi în sală. Fetele se antrenează deja, individual, şi cu mingea”, ne-a declarat Constantin Baciu, preşedintele clubului Sport Plus Brăila.

Sursa citată a mai spus că lotul s-a mărit cu două jucătoare şi că mai aşteaptă şi alte fete născute între anii 2005-2009 care doresc să joace volei de performanţă.

“Activitatea noastră a atras atenţia multor fete şi ne bucură faptul că voleiul este un sport iubit în oraşul nostru. Pe două dintre ele le-am cooptat deja în lotul echipei. Sunt serioase şi muncitoare, s-au integrat în grup. Activitatea de selecţie va continua. În sezonul următor vom avea o echipă la cadete şi una la speranţe. Cât priveşte startul celor două competiţii acesta ar trebui să aibe loc prin septembrie. Până atunci noi ne vom pregăti din toate punctele de vedere”, a mai spus Constantin Baciu.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro