Mergi la conţinutul principal

Voleibalistele de la Sport Plus au încheiat cantonamentul de la Soveja

• perioada de pregătire fizică a fost finanţată de Ministerul Tineretului şi Sportului prin intermediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila • “A fost o experienţă inedită pentru sportivele noastre, în primul lor stagiu de pregătire la munte”, ne-a declarat Constantin Baciu

 

Voleibalistele de la ACS Sport Plus Brăila au încheiat, la sfârşitul săptămânii trecute, cantonamentul de pregătire fizică generală de la Soveja, acţiune care a fost realizată prin proiectul “Performanţă în volei”, finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului prin intermediul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Brăila. Proiect cuprins în cadrul programului naţional “România în mişcare”, care a reprezentat o perioadă utilă de pregătire a echipelor acestui club brăilean, înscrise în competiţiile naţionale.

“A fost o experienţă inedită pentru sportivele noastre în primul lor stagiu de pregătire la munte. La Soveja am găsit condiţii excelente pentru ceea ce ne-am propus: mărirea capacităţii de efort. Acolo am pus bazele perioadei ce urmează: pregătirea tehnică şi jocurile de verificare. Ne bucurăm că prin acest proiect am adus în planificarea anuală şi componenta pregătirea fizică generală. Fetele au răspuns peste aşteptări la efort, iar multiplele activităţi de timp liber, ne-au făcut să ne aducem aminte cu plăcere de această experienţă. Este minunat că avem sprijin în baza proiectelor cu diferite instituţii, asa cum a fost cazul acum cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila”, ne-a declarat Constantin Baciu, preşedintele clubului Sport Plus Brăila.

Clubul brăilean a înscris două echipe în Campionatul Naţional de volei, una la speranţe, cealaltă la mini-volei. Ambele echipe fac parte din Seria B a acestor competiţii.

La speranţe, în grupa B, sunt următoarele formaţii: CSS Bacău, Sport Land Bacău, CSS Focşani, Sport Plus Brăila, CSM-LPS Brăila, iar la mini-volei seria este formată din CSS Bacău, CSS Focşani, Sport Plus Brăila, CSS Galaţi, CSM-LPS Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro