Mergi la conţinutul principal

Voleibalistele de la Murgoci sunt campioane judeţene ale ONSS

• echipa brăileană va reprezenta judeţul Brăila la etapa de zonă din aprilie • pe locul al doilea s-a clasat echipa de la “Perpessicius”, iar pe al treilea cea de la “Nicolae Iorga” •  Maria Ilie, Beatrice Gheorghe, Alexandra Soca şi Emilia Tandică au primit premii speciale

 

La ediţia 2020 a turneului de volei fete rezervat echilor de liceu din cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar au participat patru formaţii şi anume: Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci”, Liceul Pedagogic “D.P. Perpessicius”, Liceul Teoretic “Panait Cerna”, Liceul Teoretic “Nicolae Iorga”.

Competiţia din acest an s-a desfăşurat în sistem turneu, în perioada 29 ianuarie – 12 februarie, în sala de sport a Colegiul Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci”. După cele trei partide disputate, echipa de la “Mugoci” pregătită de profesorul Dan Gheorghiţă s-a clasat pe primul loc şi implicit a cucerit titlul de campioană judeţeană a ONSS. Câştigând competiţia, echipa pregătită de profesorul Dan Gheorghiţă va reprezenta judeţul Brăila la faza de zonă care va avea loc în luna aprilie.

Pe locul al doilea s-a clasat echipa de la “Perpessicius” pregătită de profesorul Valentin Badea, iar pe al treilea cea de la “Nicolae Iorga” antrenată de profesoara Daniela Drăgan. Poziţia a patra i-a revenit echipei de la “Panait Cerna” pregătită de profesoara Nicoleta Bujor.

Organizatorii au acordat şi premii speciale. Astfel Maria Ilie a fost desemnată drept cea mai tehnică jucătoare, Beatrice Gheorghe cea mai bună ridicătoare, iar Alexandra Soca cea mai bună trăgătoare. Toate voleibalistele menţionate fac parte din lotul echipei campioane judeţene. De asemenea, Emilia Tandică de la “Perpessicius” a fost desemnată drept cel mai bun secund. 

Premiile au fost asigurate de Direcţia Judeţeană pentru Sport Brăila şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila.

Lotul echipei Colegiului Naţional “Gheorghe Munteanu Murgoci”: Beatrice Gheorghe, Andreea Simion, Elena Dogărescu, Roxana Munteanu, Maria Ilie, Vîrtosu Ioana, Andra Mândroiu, Alexandra Soca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro