Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vladimir Voronin, dat in judecata de liderul liberalilor din Republica Moldova

Liderul Partidului Liberal din Republica Moldova, deputatul Vitalia Pavlicenco, a intentat o actiune judiciara impotriva presedintelui tarii, Vladimir Voronin, pe care il acuza de calomnie, relateaza BASA-press.
In cererea de chemare in judecata adresata Judecatoriei din Chisinau, Pavlicenco sustine ca "cetateanul Vladimir Voronin, care detine functia de presedinte al Republicii Moldova", i-ar fi lezat "onoarea, demnitatea si reputatia profesionala" prin declaratiile facute intr-o emisiune televizata.
"Eu nu am avut nici o relatie financiara cu Romania, nu am primit nici un ban din proiecte, credite, programe sau alte actiuni finantate de guvernul Romaniei. De asemenea, nu am avut nici o colaborare cu KGB, fapt care se confirma si prin raspunsul SIS din octombrie 2006, prin care am fost informata ca nu exista un dosar pe numele meu", argumenteaza Pavlicenco.
Presedintia nu a dorit sa comenteze acest subiect.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii