Mergi la conţinutul principal

Vizită în Rezervaţia Balta Mică a Brăilei

Centrul de Documentare Europeană pentru Analiza de Marketing în Industrie şi Agricultură (CDEAMIA), coordonat de dr. Daniela Zeca (cdeamia.wix.com/ro), al Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi - Facultatea de Inginerie şi Agronomie Brăila (FIAB) a organizat, în zilele de 24 şi 25 iunie 2015, o inedită vizită a studenţilor şi cadrelor didactice din Facultatea de Inginerie şi Agronomie Brăila în situl Balta Mică a Brăilei. Rezervaţia Balta Mică a Brăilei este sit protejat prin Convenţia Ramsar ("The Ramsar Convention on Wetlands") ca zonă umedă de importanţă internaţională.
"Vizitarea Rezervaţiei Naturale Balta Mică a Brăilei consolidează hotărârea studenţilor şi cadrelor didactice din Facultatea de Inginerie şi Agronomie Brăila (secţiile Inginerie economică, Mecanică, Ingineria mediului, Agronomie) de a avea noi abordări, în pas cu cerinţele viitorului, în structura curriculară şi în proiectarea echipamentelor. Adaptarea tehnologiei, astfel încât progresul să nu dăuneze mediului, este un aspect vital pentru asigurarea calităţii vieţii şi care va asigura competitivitatea FIAB, atât în mediul educaţional, cât şi în cel economic", ne-a precizat dr. Daniela Zeca.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro