Mergi la conţinutul principal

Viziere donate spitalului de Biblioteca Județeană, prin intermediul CJ Brăila

* asta au anunțat de dimineață (luni, 06 aprilie) reprezentanții Consiliului Județean Brăila * președintele CJ Francisk Chiriac a punctat că deja au fost livrate spitalului județean primele 200 de viziere realizate gratuit de Biblioteca Județeană ”Panait Istrati”, cu ajutorul donațiilor

 

Un gest frumos din partea Bibliotecii Județene ”Panait Istrati” și a Consiliului Județean Brăila în contextul pandemiei de coronavirus. Potrivit unui anunț făcut de reprezentanții CJ Brăila, un lot de 200 de viziere au fost donate, astăzi (luni, 6 aprilie) Spitalului Județean. Materialele de protecție au fost realizate în mod gratuit de angajații Bibliotecii Județene ”Panait Istrati”, cu ajutorul donațiilor. Președintele CJ Brăila, Francisk Chiriac, a afirmat că se va face un inventar la spital și apoi se vor mai realiza viziere în funcție de necesități.

”Sunt 200 de bucăți, au fost livrate deja către spital de mine, personal. Se vor mai realiza și altele. Am întrebat și la Ambulanță. Acolo toată lumea are deja viziere. Am discutat. Dar vor face în continuare la cererea spitalului. Doamna manager va face o situație să vedem câte mai trebuie făcute, astfel încât fiecare angajat să aibă vizieră. Începând de la infirmiere și până la medici. Este o metodă de prevenție. Vizierele se realizează din sponsorizări, dar nu voi intra în detalii. Important este că se fac. S-au făcut donații pentru achiziția materialelor, dar mâna de lucru este gratuită. Totul în spirit de solidaritate pentru cei care ne tratează și ne apără de acest virus”, a declarat Chiriac.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro