Mergi la conţinutul principal

Viticultorii ar putea accesa fonduri UE de 20 de milioane euro, in 2007-2008

Viticultorii romani ar putea accesa fonduri UE de circa 20 de milioane euro, in campania viticola 2007-2008, sumele fiind alocate pentru investitii de reconversie a soiurilor, modernizarea plantatiilor de vita-de-vie si reamplasarea parcelelor.
Sumele vor fi alocate prin Fondul European pentru Garantare Agricola (FEGA) si vor fi acordate fermierilor sub forma unor plati directe, in baza unor planuri elaborate de acestia, se arata intr-un comunicat al Ministerului Agriculturii.
Tipurile de investitii eligibile pentru obtinerea sprijinului financiar au fost aprobate prin ordin al ministrului Agriculturii, Dan Motreanu.
Potrivit Regulamentului 1493/1999 al Comisiei Europene, pentru a beneficia de sprijin financiar din fonduri europene, fiecare stat membru este obligat sa elaboreze si sa aprobe un plan cu masurile eligibile pentru care se vor acorda sprijin financiar, se precizeaza in comunicat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

Director general: Monica Paraschiv

Director: Silvia Preda

Şef departament publicitate: Sorin Preda

Redactor Şef: Florentin Coman

Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu