Mergi la conţinutul principal

Viorel Stan a bifat al 80-lea marathon

* sportivul brăilean a participat la maratonul “1 Decembrie” București *  “Am fost la toate edițiile și de aceea am considerat că este normal să iau startul și în acest an”, spune Viorel Stan

 

Maratonistul brăilean Viorel Stan a participat la ediția a XI-a a  Maratonului 1 Decembrie – 2021, competiție organizată la București de Primăria secorului 3, în parcurile Titan și Alexandru Ioan Cuza.

Evenimentul a reprezentat partea finală a proiectului “Educație prin mișcare” iar în cadrul acestuia au fost organizate mai multe curse: maraton, semimaraton, cursa de 10 km, cursa cetățenilor sectorului 3 (3,15 km) și cursa fotoliilor rulante (3,15km).

Brăileanul Viorel Stan a luat startul la cursa de maraton, la care au alergat, în total, 62 de concurenți.

“Nu am scos un timp prea bun, dar am terminat cursa. Am fost la toate edițiile și de aceea am considerat că este normal să iau startul și în acest an. Am atins borna 80 la capitolul maratoane alergate. A fost o cursă lejeră, pe care mi-am propus doar să o închei. Toți alergătorii care au bifat cele 10 ture ale traseului și care au trecut linia de sosire au primit medalii. La această a XI-a ediție au fost acceptați doar sportivii vaccinați și cu toate acestea au fost 563 de concurenți, cei mai mulți, 266, la cursa de 11 km. A fost ultimul concurs din 2021, pentru anul viitor obiectivele mele vor fi mult mai îndrăznețe”, ne-a declarat Viorel Stan.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro