Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viorel Moldovan a fost vizitat acasa de suporterii rapidisti

Aproximativ 15 suporteri ai echipei Rapid Bucuresti l-au vizitat pe atacantul Viorel Moldovan, duminica dupa-amiaza, la locuinta acestuia din Pipera, pentru a-l convinge sa continue la formatia giulesteana inca un sezon.
Fanii rapidisti au afisat pe gardul locuintei atacantului, dar si pe cele ale vecinilor sai, trei bannere pe care erau inscriptionate urmatoarele mesaje: "Ai intrat in inimele noastre intr-un timp atit de scurt", "Vio Moldovan te rugam ramii - 99" si "Nu vrem sa vorbim de tine la trecut".
Fotbalistul, care dupa ultima etapa a stagiunii trecute a Diviziei A declarase ca nu mai vrea sa evolueze niciodata in campionatul intern, a sosit acasa dupa venirea suporterilor si a fost placut surprins de initiativa acestora. "Ma uimiti, nu am cuvinte", le-a spus Moldovan, invitindu-i pe citiva dintre ei in casa pentru a discuta.
Chiar daca nu le-a promis ca va ramine inca un sezon la formatia giulesteana, Moldovan a afirmat ca dupa aceasta intilnire cu suporterii este posibil sa continue la Rapid. "Sunt impresionat. Le multumesc fanilor pentru acest gest de a veni la mine acasa. Nu stiu daca merit, dar m-au atins prin gestul lor. Sint bulversat, e prima oara cind mi se intimpla asa ceva. Se poate sa ramin, dar nu stiu sigur. Ramine sa reflectez. Indiferent de decizia pe care o voi lua, sper ca ei sa ma resprecte in continuare", a declarat Moldovan.
Fostul international roman, care are o oferta de transfer de la formatia Brest din divizia a doua franceza, a fost prezent, luni, la reunirea echipei rapidiste, dar nu a efectuat vizita medicala impreuna cu ceilalti jucatori si nici nu a facut deplasarea in turneul din Elvetia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii