Mergi la conţinutul principal

Violatorul din Făurei care și-a batjocorit nepoata de 5 ani și 8 luni ar fi vrut să scape de arest, însă fără succes

luna trecută, Judecătoria Făurei a menținut ca fiind legală și temeinică, măsura arestării preventive luată față de inculpatul Mustafa Fănel, pentru săvârșirea infracțiunii de viol • inculpatul a formulat contestație, iar la Tribunalul Brăila s-a respins ca nefondată cererea, iar acuzatul a rămas la arest • pe 4 martie, bărbatul rămăsese doar cu nepoata sa de 5 ani și 8 luni și a întreținut cu aceasta un raport sexual oral, profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, acesta fiind apoi arestat

 

Bărbatul acuzat că și-a violat nepoata și care a ajuns la arest în luna martie, încearcă în zadar să scape de arest. Luna trecută, Judecătoria Făurei a menținut ca fiind legală și temeinică, măsura arestării preventive luată față de inculpatul Mustafa Fănel, iar acesta a formulat contestație. Numai că la Tribunalul Brăila s-a respins cererea formulată, iar acuzatul a rămas la arest. ”Respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul Mustafa Fănel, împotriva încheierii pronunțate la data de 22.06.2023 de judecătorul de cameră preliminară din cadrul Judecătoriei Făurei în dosarul penal nr. 2277/228/2023/a.1.1. Menține ca legală și temeinică hotărârea instanței de fond. Obligă contestatorul la plata către stat a sumei de 100 lei reprezentând cheltuieli judiciare. Definitivă”, este soluția pronunțată la Tribunalul Brăila în data de 30 iunie și postată pe site-ul instanței.

Potrivit anchetatorilor, în data de 6 martie, organele de cercetare penală din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila – Poliția orașului Făurei au dispus luarea măsurii reținerii pe o durată de 24 de ore față de inculpatul Mustafa Fănel de 43 de ani, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Din probatoriul administrat în cauză, arată procurorii, în sarcina inculpatului s-a reținut că, în seara zilei de 4 martie, în jurul orei 19.00, profitând că ceilalți membri ai familiei plecaseră temporar de la domiciliul său din orașul Făurei și rămăsese doar cu nepoata sa M.R.M., în vârstă de 5 ani și 8 luni, care se afla în îngrijirea sa și a soției sale, inculpatul Mustafa Fănel a întreținut cu aceasta un raport sexual oral. El a profitat de imposibilitatea minorei de a-și exprima voința și a se apăra, precum și de împrejurarea că aceasta are o deficiență de vorbire, astfel că nu a putut relata despre fapta comisă de inculpat.

Urmare a propunerii formulate de procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei, la Judecătoria Făurei s-a dispus luarea măsurii arestării preventive față de inculpat, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 7 martie.

Măsura a fost prelungită în lunile următoare.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro