Mergi la conţinutul principal

Violatorul de minore și-a primit pedeapsa finală. Rămâne la pușcărie

* condamnat în luna iunie de Judecătoria Brăila la 3 ani și 4 luni închisoare, inculpatul Traian N., acuzat de viol asupra unei minore, a formulat apel * între timp, bărbatul acuzat de viol și-a retras apelul formulat, după cum au constatat magistrații Curții de Apel Galați în ședința din 18 octombrie * bărbatul de 50 de ani care, în urmă cu un an, a sărit pe o minoră de 17 ani, care era chiar iubita nepotului său, a rămas cu pedeapsa din primă instanță

 

Sentință finală pentru bărbatul care a violat o minoră de 17 ani, iubita nepotului său, în urmă cu un an. Condamnat în luna iunie de Judecătoria Brăila la 3 ani și 4 luni închisoare, inculpatul Traian N. acuzat de viol asupra unei minore, a formulat apel împotriva soluției primei instanțe, sperând la o pedeapsă mai ușoară. Numai că, între timp, bărbatul acuzat de viol și-a retras apelul formulat, după cum se arată în soluția pronunțată de Curtea de Apel Galați. Bărbatul a rămas astfel cu pedeapsa aplicată la Judecătoria Brăila. “Ia act de retragerea apelului declarat de inculpatul N. Traian împotriva sentinței penale nr. 950/22.06.2021, pronunțată de Judecătoria Brăila în dosarul nr 648/196/2021. Menține starea de arest a inculpatului N. Traian și deduce din pedeapsa aplicată acestuia durata reținerii și arestării preventive, de la data de 28.12.2020 la zi. În temeiul art. 272 C.proc.pen., dispune avansarea – din fondurile Ministerului Justiției, către Baroul Galați – a onorariului apărătorului desemnat din oficiu. Obligă pe inculpatul-apelant la plata către stat a sumei de 150 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare în apel. Definitivă”, este soluția pronunțată în ședință publică, din data de 18 octombrie.

Reamintim că, la data de 22 iunie, magistrații Judecătoriei Brăila l-au trimis în spatele gratiilor pe inculpatul Traian N., care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Fapta a fost comisă în data de 15 octombrie, persoană vătămată P. A.G. fiind minoră.

 

Acuzațiile procurorilor care l-au trimis în judecată pe violator

După cum v-am informat în edițiile anterioare, bărbatul este acuzat că a profitat de faptul că a rămas singur în casă cu iubita minoră a nepotului său, pe care a amenințat-o și a violat-o. Individul a ajuns în spatele gratiilor, el fiind apoi trimis în judecată de procurori.

Potrivit procurorului de caz, în fapt s-a reținut că, în data de 15 octombrie 2020, persoana vătămată în vârstă de 17 ani, prietenul ei și inculpatul au stat la domiciliul comun, în camera folosită de acuzatul N.T., unde era instalat televizorul. Inculpatul a consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, în jurul orei 19.30, iubitul minorei a plecat de la domiciliu.

După cum s-a stabilit în urma audierilor și cu ocazia cercetărilor la fața locului, persoana vătămată, adică minora de 17 ani, se afla pe canapeaua din dreapta camerei, inculpatul fiind și el în aceeași cameră. “După plecarea lui N.M.T., inculpatul a continuat să consume băuturi alcoolice și la scurt timp după ce a rămas singur cu minora a început să îi propună în mod insistent acesteia să întrețină raporturi sexuale cu ea. Minora i-a refuzat toate propunerile, însă inculpatul, după aproximativ un sfert de oră de la plecarea nepotului său, a sărit peste minoră în patul în care aceasta stătea și a reușit prin constrângere să întrețină raporturi sexuale cu ea”, au stabilit anchetatorii.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Judecătoriei Brăila.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 
 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu