Mergi la conţinutul principal

Violatorul bătrânei din Lacu Sărat, trimis la închisoare

* magistrații Judecătoriei Brăila l-au condamnat pe inculpatul A. Mihăiță (n.r. - nume postat pe site-ul instanței), la pedeapsa rezultantă de 6 ani și 4 luni închisoare pentru infracțiunea de viol * inculpatul de 32 de ani a ajuns în arest preventiv pentru viol și violare de domiciliu, după ce, la jumătatea lunii decembrie 2022, a pătruns în locuința unei femei de 72 de ani din Lacu Sărat și a întreținut raporturi sexuale cu aceasta

 

 

 

 

Închisoare pentru violatorul bătrânei din Lacu Sărat. Judecătoria Brăila l-a condamnat pe inculpatul A. Mihăiță (n.r. - nume postat pe site-ul instanței), la pedeapsa rezultantă de 6 ani și 4 luni închisoare pentru infracțiunea de viol. La jumătatea lunii decembrie 2022, inculpatul de 32 de ani a pătruns în locuința unei femei de 72 de ani din Lacu Sărat și a întreținut raporturi sexuale cu aceasta. Pedeapsa nu este definitivă, iar inculpatul, dar și procurorii au formulat deja apel. Dosarul se află pe solul Curții de Apel Galați.

Sentința Judecătoriei Brăila: “Condamnă pe inculpatul A. Mihăiță la pedeapsa de 6 ani închisoare și pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor (dreptul de a se apropia de locuința persoanei vătămate la mai puțin de 50 m pe o perioadă de 2 ani (…). Condamnă pe inculpatul A. Mihăiță la pedeapsa de 1 an închisoare pentru violare de domiciliu. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, aceea de 6 ani, la care adaugă 120 de zile reprezentând 1/3 din pedeapsa de 1 an, inculpatul urmând să execute o rezultantă de 6 ani și 4 luni închisoare. Deduce din pedeapsa aplicată perioada reținerii și a arestului preventiv, începând cu data de 18.12.2022 la zi. Menține măsura arestului preventiv pe o perioadă de 60 de zile. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare”.

Procurorii au dispus trimiterea în judecată a inculpatului de 32 de ani, cercetat în stare de arest preventiv pentru săvârșirea infracțiunilor de viol și violare de domiciliu, după ce a batjcorit bătrâna din Lacu-Sărat. Individul a ajuns în spatele gratiilor în data de 18 decembrie anul trecut.

Violatorul bătrânei din Lacu Sărat a fost prins în timp ce fugea spre Germania, apoi a fost trimis în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoriei Brăila. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 14/15 decembrie, inculpatul a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate S.E., situat într-o localitate din județul Brăila (n.r. - Lacu Sărat), iar în intervalul 01.30 – 03.00, prin amenințări și acte de violență fizică, a întreținut cu aceasta mai multe raporturi sexuale și acte sexuale orale. Persoana vătămată a suferit leziuni pentru care a necesitat 7-9 zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Brăila, în data de 3 martie.

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro