Mergi la conţinutul principal

Violator de minore, la pușcărie. Individul a abuzat de iubita nepotului său

* la data de 22 iunie, magistrații Judecătoriei Brăila l-au condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni închisoare pe inculpatul Traian N. acuzat de viol asupra unei minore * în octombrie, bărbatul de 50 de ani a sărit pe o minoră de 17 ani, care era chiar iubita nepotului său, după ce a rămas singur cu fata în casă 

 

Bărbatul de 50 de ani care a violat-o pe iubita nepotului său, care era minoră, a primit o pedeapsă cu închisoarea. Marți, 22 iunie, magistrații Judecătoriei Brăila l-au trimis în spatele gratiilor pe inculpatul Traian N., care a fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Fapta a fost comisă în data de 15 octombrie, persoană vătămată P. A. G. fiind minoră.

Inculpatul acuzat de viol nu are dreptul de a comunica și de a se apropia de victimă, pe o perioadă de doi ani după executarea pedepsei închisorii. “Menține măsura arestării preventive a inculpatului N. Traian. Deduce din durata pedepsei aplicate inculpatului N. Traian, reținerea din 16.10.2020 și perioada arestului preventiv din 28.12.2020 la zi. Obligă inculpatul N. Traian la plata către partea civilă Spitalul de Urgență Brăila a sumei de 158 lei cu titlu de daune materiale, reprezentând cheltuieli de spitalizare pentru persoana vătămată și la plata către Serviciul de Ambulanță Județean Brăila a sumei de 534,41 lei, reprezentând contravaloarea îngrijirilor medicale acordate persoanei vătămate. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, este soluția pronunțată de magistrații primei instanțe și postată pe site-ul Judecătoriei Brăila. 

 

Violatorul a fost trimis în fața instanței de procurori

Bărbatul este acuzat că a profitat de faptul că a rămas singur în casă cu iubita minoră a nepotului său,  pe care a amenințat-o și a violat-o. Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor, el fiind apoi trimis în judecată de procurori.

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului N.T. în vârstă de 50 de ani, aflat în stare de arest preventiv, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, faptă prevăzută și pedepsită de art. 218 Cod Penal. După cum arată procurorul de caz, în fapt s-a reținut că, în data de 15 octombrie 2020, persoana vătămată în vârstă de 17 ani, prietenul ei și inculpatul au stat la domiciliul comun, în camera folosită de acuzatul N.T., unde era instalat televizorul. Inculpatul a consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat, în jurul orei 19.30, iubitul minorea plecat de la domiciliu întrucât trebuia să se întâlnească în oraș cu cineva. Persoana vătămată a rămas singură cu inculpatul.

După cum s-a stabilit în urma audierilor și cu ocazia cercetărilor la fața locului, persoana vătămată, adică minora de 17 ani, se afla pe canapeaua din dreapta camerei, inculpatul fiind și el în aceeași cameră. “După plecarea lui N.M.T., inculpatul a continuat să consume băuturi alcoolice și la scurt timp după ce a rămas singur cu minora a început să îi propună în mod insistent acesteia să întrețină raporturi sexuale cu ea. Minora i-a refuzat toate propunerile, însă inculpatul, după aproximativ un sfert de oră de la plecarea nepotului său, a sărit peste minoră în patul în care aceasta stătea și a reușit prin constrângere să întrețină raporturi sexuale cu ea”, au stabilit anchetatorii.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Judecătoriei Brăila. La sfârșitul anului trecut, după comiterea faptei, magistrații Judecătoriei Brăila au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila și au dispus arestarea preventivă a inculpatului N. T., sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Bărbatul se află și acum în arest, timp în care a primit și condamnarea pentru fapta de viol de care este acuzat.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro