Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Violata de doi baieti, incitati si ajutati de o fata

O adolescenta de 17 ani a trecut prin clipe de cosmar. A fost batuta de o fata, cu doar 1 an mai mare decit ea, si apoi violata de doi baieti de aceeasi virsta, prietenul ei si prietenul batausei. Culmea, cea care a incins spiritele, a amenintat-o si a fortat-o sa se lase siluita, a fost fata, adica exact persoana care ar fi trebuit sa ii sara in ajutor si sa o apere de furia baietilor. Desi amica cu cei trei, victima a reclamat fapta Politiei, acum cei doi violatori si tinara care i-a incitat si ajutat fiind retinuti pentru viol si complicitate la viol.
In urma cu doua zile, minora Madalina C. s-a prezentat la Serviciul de Medicina Legala pentru a fi examinata, dupa ce, in seara precedenta fusese batuta si violata. In seara zilei de 7 mai, in jurul orei 21.00, in timp ce fata se afla cu un grup de prieteni in cartierul Calarasi lV, minorul P.S. de 17 ani a invitat-o in apartamentul sau, insotiti de inca un baiat si o fata. Ajunsi in apartament, prin amenintare cu acte de violenta si batuta de Diana-Georgiana S., de 18 ani, Madalina C. a fost fortata sa intretina raporturi sexuale normale cu P. S. si I.A.F., ambii de 17 ani, din Braila. La o ora dupa cele intimplate, minora s-a prezentat la Spitalul de Obstetrica-Ginecologie si a reclamat ca a fost violata de doi tineri, iar personalul de serviciu de la aceasta unitate sanitara a sesizat Politia. Echipa operativa constituita in acest caz a constatat ca faptele prezentate anterior se confirma si s-a intocmit dosar penal. Cei doi violatori minori au fost retinuti pe ordonanta si, impreuna cu Diana-Georgiana S., urmeaza sa fie prezentati la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul savirsirii infractiunilor de lipsire de libetate, viol si complicitate la viol.
Victima celor trei a fost examinata medico-legal, fara a necesita zile de ingrijiri medicale.
"Minora s-a prezentat la Serviciul de Medicina Legala insotita de mama sa si de politisti si a spus ca a fost violata de doi tineri, care erau cu o fata. In urma examinarii pot spune ca are o deflorare veche, nu are leziuni recente la nivelul organelor genitale; am recoltat probe si asteptam rezultatele. In ceea ce priveste alte semne de violenta, avea citeva vinatai pe picioare, a spus ca a fost batuta", am aflat de la dr. Rodica Crassas, medicul legist care a examinat-o pe minora.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii