Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Viol" cu consimtamint, la doar 12 ani

O pustoaica de clasa a VII-a, din Movila Miresii, a reclamat ca a fost rapita, sechestrata timp de trei zile si violata de doi tigani din localitate, insa ancheta politieneasca a scos la iveala faptul ca, de fapt, fata facuse sex cu iubitul ei si incerca sa-l scape pe acesta de puscarie, bagind dupa zabrele doi insi nevinovati.
Surse din cadrul Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie ne-au precizat ca, marti seara, Cristian B., 33 ani, i-a alertat pe agentii de la postul din comuna cu privire la faptul ca fiica sa, Madalina-Catalina B., 12 ani, fusese sechestrata si violata de tinerii B.M., 19 ani si C.T., 16 ani. "Politistii au demarat imediat cercetarile si, la audieri, minora a declarat ca In ziua de 13 august a fost acostata de cei doi In timp ce se afla la scaldat cu o prietena, a fost legata de miini si de picioare si tinuta o zi Intr-un sant, dupa care a fost violata, reusind sa scape din miinile lor abia pe 15 august. Fata a fost examinata medico-legal si expertiza a confirmat ca prezenta o deflorare recenta, Insa pe corp nu s-au gasit urme de violenta. Dupa doua zile de audieri si verificari In teren, politistii au dovedit ca minora nu spunea adevarul.
Provenind dintr-o familie dezorganizata, parintii fiind despartiti, fata era lipsita de supraveghere si pleca mereu In vizita la bunici si mama ei, care locuiesc In aceeasi localitate, fara sa-i fie controlat programul zilnic, iar tatal care o are In grija lucreaza toata ziua In agricultura. Mai mult, stiind ca cei doi pe care i-a reclamat ca ar fi violat-o sint In conflict cu tatal sau, a banuit ca povestea ei ar fi credibila", ne-a relatat Politia.
Ieri, Madalina B. ne-a povestit ca, de fapt, pe 13 august, cind era la scaldat, s-a intilnit cu Bogdanel-Ciprian M., 18 ani, pe care il cunostea de peste 4 ani si care, de altfel, era iubitul ei, de vreo doua saptamini. "Bogdan m-a invitat la el la bostanarie, unde are o coliba, ca sa-mi dea un pepene. M-am dus, fiindca era prietenul meu. Cind am ajuns acolo, Bogdan m-a obligat sa fac sex cu el. Eu am incercat sa fug, dar m-a prins. Am strigat dupa ajutor, dar ziua nu era nimeni pe cimp. Noaptea, cind au venit si alti oameni la pazit pepeni, n-am mai strigat dupa ajutor, fiindca mi-era frica. M-a tinut duminica, luni si marti. Marti, pe la prinz, Bogdan s-a dus la pescuit si atunci am fugit acasa", ne-a spus fata de 12 ani.
Luata la rost de bunica ei, Maria B., care in cele trei zile o cautase disperata prin toata comuna, Madalina a avut o idee salvatoare: decit sa-l bage la apa pe Bogdan si s-o ia pe coaja fiindca a facut sex cu acesta, a inventat rapid o poveste lacrimogena. "Am zis ca mai bine ii dau pe mina Politiei pe doi tigani care ne-au furat gainile si l-au batut pe tata. I-am zis lu' mamaia si lu' tata ca aia doi m-au rapit si m-au violat. M-au crezut si s-au dus la Politie. Dupa doua zile, am fost prinsa cu minciuna si am recunoscut totul", ne-a zis Madalina, care nu parea sa aiba remuscari pentru faptul ca ar fi putut baga doi tineri nevinovati in puscarie.
Cei doi insi suspectati de rapire si viol in grup au scapat de acuzatii, insa ibovnicul minorei s-a "lipit" de un dosar penal. Bogdanel-Ciprian M., cel care a ademenit-o pe pustoaica in coliba si a facut sex cu ea timp de trei zile, este anchetat pentru savirsirea infractiunii de raporturi sexuale cu o minora si ar putea ajunge la racoare pentru citiva ani.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii