Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vinzarea cabinetelor medicale intimpina unele dificultati

Vinzarea spatiilor destinate cabinetelor medicale din Braila inregistreaza deja primele frisoane. Conform informatiilor oferite de viceprimarul Daniela Vasioiu, coordonatorul acestei activitati, comisia constituita in acest scop a inregistrat inca de la formare doua incompatibilitati: "Am constatat ca din ea fac parte si doua doamne doctor, Dorina Tite si Steluta Nedelcu, una in calitate de membru plin, cealalta in calitate de supleant, reprezentante ale Colegiului Medicilor, care erau in incompatibilitate, deoarece facusera parte si din comisia care s-a ocupat de concesionarea lor. Am solicitat Colegiului Medicilor sa revina asupra nominalizarii si am primit modificarea, in locul doamnei Tite, fiind nominalizata doamna doctor Teodorina Toma, iar in locul doamnei Nedelcu, Nicoleta Tovirnac".
Viceprimarul Vasioiu a mai adaugat ca aceasta comisie a inceput deja sa lucreze, dar ca deocamdata nu exista o situatie a cazurilor solutionate. Termenul de depunere a solicitarilor de cumparare a incetat pe 15, luna trecuta. A existat o perioada prin care au fost instiintati ca trebuie sa revina cu cereri si cei care au depus solicitari anul trecut. Comisia isi face singura programul, eu nu fac parte din comisia care se ocupa efectiv de vinzare, ci sint chemata atunci cind sint probleme".

Dispute vechi

Vasioiu a mai explicat ca din comisie fac parte consilierul municipal PNL Giana Patrascu, consilierul municipal PSD Wilhelmina Ionescu, reprezentantul Directiei Generale a Finantelor Publice - Maria Mangu, reprezentantul Directiei de Sanatate Publica a Judetului - Danut Ionita, reprezentantul Colegiului Medicilor Dentisti - Dumitru Anghelescu, si reprezentantul Colegiului Medicilor - Teodorina Toma. In ceea ce priveste comisia formata din membri supleanti, aceasta ii are in componenta pe consilierul municipal PNL Peter Mitu, consilierul municipal PNL Ion Sterian, reprezentantul DGFP - Teodor Dumitru, reprezentantul DSP - Lucica Scutaru, reprezentantul Colegiului Medicilor Dentisti - Viorel Girlea si reprezentantul Colegiului Medicilor - Nicoleta Tovirnac.
Daniela Vasiou a mai adaugat ca singura problema o reprezinta deocamdata spatiile din policlinica Hipodrom, cele care au creat dispute si anul trecut, atunci cind s-a dat unda verde la concesionarea lor: "CLM trebuie sa completeze lista cu spatii. La momentul cind a fost intocmita lista nu se stia clar statutul juridic al unor cabinete din acea policlinica. Dupa cum se stie, de concesionarea cabinetelor de acolo s-a ocupat in numele CLM Spitalul Judetean. Dar o parte din ele nu au fost concesionate inca. Asa ca trebuie ca o comisie a DSP si Spitalului Judetean sa se duca acolo, sa stabileasca o specializare pentru spatiile ramase libere si apoi sa se treaca la vinzare. Asta trebuie clarificat".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii