Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vinovatii sint intotdeauna altii

Scandalul "Matusa" e doar o inscenare pusa la cale de presedintele Traian Basescu, de Alianta D.A., de toti ceilalti dusmani politici si de presa. Asa zice Adrian Nastase. Scandalul legat de afacerile facute de George Copos cu Loteria Nationala este stirnit de PSD, care doreste sa improaste cu noroi in Coalitia de la putere. Asa striga membrii Partidului Conservator. Patriciu spune ca dosarul lui cu "Petromidia" e fabricat, ca e politic - chiar daca nu e inca sigur cine-l lucreaza: "amicii" din partid sau din PSD - si, vezi Doamne, isi face griji pentru economia nationala, dupa ce a aflat ca-i sint ascultate telefoanele inca din 2003. Senatorul PD Cazacu, ale carui neamuri sint actionare la o firma cu care Primaria Capitalei a avut contracte de zeci de milioane de euro crede ca e vorba doar de o rafuiala politica. Gigi Becali urla ca dusmanii ii vor raul, atunci cind ANAF i-a pus sechestru pe avere. Guru Bivolaru spune si el ca in Romania dosarul lui e unul politic si de aceea a fugit in Suedia. Ba chiar pina si membrii clanului Clamparu, arestati pentru proxenetism si trafic de persoane, se simt persecutati politic, dupa ce presedintele Basescu si-a exprimat mirarea, la o sedinta a Consiliului Superior al Magistraturii, vizavi de faptul ca respectivii sint liberi, dupa ce politia din 4 tari s-a chinuit, in urma unei megaoperatiuni, sa-i aresteze.
Si nu sint singurele cazuri de indivizi care, odata intrati in vizorul Justitiei, au asemenea explicatii. Ei nu sint niciodata vinovati, ei n-au facut nimic in neregula, doar ca cineva are ceva cu ei si toate sint "facaturi". Adrian Nastase a uitat ca, de fapt, toate au plecat de la propria declaratie de avere, afisata pe pagina de internet a Camerei Deputatilor, in care aparea mostenirea fabuloasa a matusii afaceriste la peste 90 de ani. De parca e ceva al naibii de firesc in realitate ca matusi nonagenare sa invirta afaceri de milioane de euro ca pe covrigul in ceaiul de dimineata. Asa cum i se pare firesc si senatorului Cazacu Cornelia ca parintii, aproape la fel de in virsta ca "matusa", sa faca afaceri de sute de miliarde de lei cu Primaria, printr-o firma, fara ca parlamentarul in cauza sa aiba vreo legatura cu asta. La fel uita si Patriciu de afacerile suspecte pe bursa, la fel uita si Becali ca Steaua chiar are datorii reale la buget, nu inventate. Uituci sint si conservatorii, atunci cind vine vorba de afacerile cu spatii supraevaluate, derulate in practica de Copos cu Loteria. Ce sa mai zic de Guru, care uita ca sexul cu minore este infractiune, ca sa nu mai vorbesc de alde Clamparu. Toti se fac ca ploua si se dau victime politice, fluturindu-ne tot timpul prezumtia de nevinovatie. Nu zice nimeni ca nu trebuie tinut cont de aceasta, dar de la prezumtie pina la a ne lua pe toti de fraieri e cale lunga. La urma urmei, asta-i cea mai mare vina a lor: ca incearca sa ne prosteasca pe toti, de atitia ani de zile. Pacat ca pentru asta nu se face puscarie.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii