Mergi la conţinutul principal

Vin investitorii la Brăila!

Preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Brăila, Viorel Mortu a afirmat că instituţia s-a pregătit deja pentru întâlnirea cu oamenii de afaceri, menită să conducă la dezvoltarea judeţului, ce va avea loc în data de 5 martie, în Palatul Administrativ. Reamintim că, demersul vine la iniţiativa "Curierului Naţional", partener oficial al Alianţei Confederaţiei Patronale din România, idee pe care autorităţile judeţene au îmbrăţişat-o.
"Pe 5 martie, vom avea o primă promovare a judeţului în plan economic. Vor participa oameni de afaceri din Brăila, din România, dar şi din alte ţări - până acum avem confirmări din Italia, Grecia şi Egipt -, din Insula Mare a Brăilei, oameni de afaceri din agricultură şi industrie. Este vorba despre persoane care vor să dezvolte afaceri la Brăila. Este o activitate făcută împreună cu UGIR (Uniunea Generală a Industriaşilor din România - n.r.) şi Camera de Comerţ a României, cu Prefectura, Primăria. Vor participa şi parlamentarii. De asemenea, domnul ministru al Economiei, Mihai Tudose m-a asigurat că va fi prezent. Vom discuta atunci ce poate oferi Consiliul Judeţean Brăila ca facilităţi de afaceri. Le-am identificat şi le vom pune la dispoziţie toate facilităţile, dar vom vedea şi ce idei de afaceri au aceşti oameni în zona de sud-est, cât şi în zona Brăilei", a declarat Viorel Mortu. Aceeaşi sursă a mai punctat că întâlnirea din 5 martie este doar un prim pas şi că vor mai urma şi alte etape, până când se va reuşi dezvoltarea economică a zonei noastre.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro