Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei si Eldomir Viziru au facut o ultima repetitie inaintea partidei directe ce va avea loc la Insuratei

In penultima etapa a sezonului regulat, ambele pretendente la promovare au obtinut victorii scontate.
Lidera, Viitorul Insuratei, s-a impus cu 6-1 la Ciresu, dupa ce la pauza a condus doar cu 2-1. Oprea a deschis scorul pentru oaspeti si apoi, contrar cursului jocului, Balaban a reusit sa restabileasca egalitatea, in minutul 32.
Formatia din Insuratei a plecat totusi la cabine in avantaj, gratie reusitei din minutul 39 a lui Ionel Vioreanu, un jucator care inca mai are potential chiar de Divizia B.
In partea a doua a meciului, jocul s-a desfasurat intr-un singur sens si, firesc, Viitorul Insuratei a reusit sa mai inscrie de patru ori, prin Paraschiv (min. 66), Viorel Tanase (min. 68, 72), Giurgiu (min. 82) si sa faca astfel o repetitie utila inaintea derby-ului cu Eldomir, ce va avea loc simbata, 20 mai, la Insuratei.
La rindul ei, formatia din Viziru si-a umilit adversara, Comagrim Dudesti, cu un neverosimil 16-0, demonstrindu-si astfel apetitul ofensiv, inaintea disputei care poate decide intr-o proportie destul de mare echipa ce va cistiga campionatul.
O alta partida interesanta s-a derulat intre FC Urleasca si CSO Ianca, ambele calificate deja pentru turneul play-off. Oaspetii au deschis scorul in minutul 18, prin Bardas, insa Mihai a restabilit egalitatea dupa numai 7 minute. Jocul a fost in continuare extrem de spectaculos, cu faze la ambele porti. CSO Ianca s-a distantat la 3-1 dupa reusitele lui Anghel (min. 23) si Gatiu (min. 30) insa pina la pauza gazdele au reusit sa reduca din diferenta, in urma unui nou gol inscris de Mihai.
Partida a pastrat acelasi ritm si in partea secunda, una in care s-au mai inscris alte trei goluri. Gagu a dus scorul la 4-2 in favoarea formatiei vizitatoare insa finalul meciului a fost dominat de FC Urleasca care a marcat de doua ori in doar patru minute, astfel ca partida s-a incheiat la egalitate, 4-4.
Inaintea ultimei etape a returului, Viitorul Insuratei se afla pe primul loc, cu 56 de puncte, urmata indeaproape de Eldomir Viziru, cu 55 de puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 21-a:
FC Urleasca - CSO Ianca 4-4
Victoria Dedulesti - Vointa Visani 3-0
Eldomir Viziru - Comagrim Dudesti 16-0
Avintul Ciresu - Viitorul Insuratei 1--6
Victoria Traian - Victoria Cazasu 3-1
Viitorul Ianca - Vointa Gaiseanca 3-0
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii