Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei si Eldomir Viziru au facut o ultima repetitie inaintea partidei directe ce va avea loc la Insuratei

In penultima etapa a sezonului regulat, ambele pretendente la promovare au obtinut victorii scontate.
Lidera, Viitorul Insuratei, s-a impus cu 6-1 la Ciresu, dupa ce la pauza a condus doar cu 2-1. Oprea a deschis scorul pentru oaspeti si apoi, contrar cursului jocului, Balaban a reusit sa restabileasca egalitatea, in minutul 32.
Formatia din Insuratei a plecat totusi la cabine in avantaj, gratie reusitei din minutul 39 a lui Ionel Vioreanu, un jucator care inca mai are potential chiar de Divizia B.
In partea a doua a meciului, jocul s-a desfasurat intr-un singur sens si, firesc, Viitorul Insuratei a reusit sa mai inscrie de patru ori, prin Paraschiv (min. 66), Viorel Tanase (min. 68, 72), Giurgiu (min. 82) si sa faca astfel o repetitie utila inaintea derby-ului cu Eldomir, ce va avea loc simbata, 20 mai, la Insuratei.
La rindul ei, formatia din Viziru si-a umilit adversara, Comagrim Dudesti, cu un neverosimil 16-0, demonstrindu-si astfel apetitul ofensiv, inaintea disputei care poate decide intr-o proportie destul de mare echipa ce va cistiga campionatul.
O alta partida interesanta s-a derulat intre FC Urleasca si CSO Ianca, ambele calificate deja pentru turneul play-off. Oaspetii au deschis scorul in minutul 18, prin Bardas, insa Mihai a restabilit egalitatea dupa numai 7 minute. Jocul a fost in continuare extrem de spectaculos, cu faze la ambele porti. CSO Ianca s-a distantat la 3-1 dupa reusitele lui Anghel (min. 23) si Gatiu (min. 30) insa pina la pauza gazdele au reusit sa reduca din diferenta, in urma unui nou gol inscris de Mihai.
Partida a pastrat acelasi ritm si in partea secunda, una in care s-au mai inscris alte trei goluri. Gagu a dus scorul la 4-2 in favoarea formatiei vizitatoare insa finalul meciului a fost dominat de FC Urleasca care a marcat de doua ori in doar patru minute, astfel ca partida s-a incheiat la egalitate, 4-4.
Inaintea ultimei etape a returului, Viitorul Insuratei se afla pe primul loc, cu 56 de puncte, urmata indeaproape de Eldomir Viziru, cu 55 de puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 21-a:
FC Urleasca - CSO Ianca 4-4
Victoria Dedulesti - Vointa Visani 3-0
Eldomir Viziru - Comagrim Dudesti 16-0
Avintul Ciresu - Viitorul Insuratei 1--6
Victoria Traian - Victoria Cazasu 3-1
Viitorul Ianca - Vointa Gaiseanca 3-0
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii