Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei se pregateste pe aleile parcului Monument

De luni si-a reluat activitatea si Viitorul Insuratei, formatie care activeaza in seria a doua a Ligii a III-a. Pentru prima etapa de pregatire, reacomodarea organismului la efort antrenorul Sandu Minciu a preferat aleile parcului Monument.
La pregatiri participa portarii Constandache si Tudor si jucatorii de cimp, Matei, Musat, Bogdan, Paraschiv, Calatoaie, Cheles, Preda, Vioreanu, Tanase, Vicol, Baicu, Balta, Berceanu.
Deocamdata, singura noutate din lot o reprezinta Ionel Gatiu, golgetereul echipei CSO Ianca, fiind imprumutat formatiei din Insuratei doar pina la finalul returului.
Conducerea echipei Viitorul inca mai negociaza transferurile lui Dobre si Bratosin deoarece nu considera avantajoasa oferta echipei CF Braila.
Jucatorii propusi de clubul brailean nu par solutii viabile deoarece Stanciu a renuntat la activitatea sportiva de performanta, iar Bratu pare deocamdata preocupat de scoala si mai putin de fotbal, astfel ca desi Bratosin si Dobre se pregatesc la CF Braila situatia lor nu a fost inca solutionata.
Lotul echipei Viitorul Insuratei va intra, cel tirziu joi, 24 ianuarie, intr-un cantonament centralizat de zece zile la Insuratei, dupa care vor urma meciurile de verificare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii