Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Insuratei primeste vizita echipei care a realizat scorul etapei runda precedenta, CS Navodari

Teoretic in aceasta etapa a Ligii a III-a toate formatiile din judetul Braila care sint angrenate in cel de al treilea esalon fotbalistic al tarii ar trebui sa obtina rezultate pozitive deoarece intilnesc adversare apropiate valoric.
In aceasta runda doar Viitorul Insuratei evolueaza pe teren propriu. Formatia pregatita de Sandu Minciu primeste vizita echipei CS Navodari, grupare la care activeaza fosti divizionari B precum Ferenti si Agafitei.
Inaintea confruntarii directe cu 11 puncte, Viitorul se afla pe locul al 12-lea, in timp ce adversara sa care a acumulat cu un punct mai mult, detine pozitia a 9-a.
In lotul gazdelor de astazi nu sint probleme de efectiv deoarece si absentii din etapa trecuta, Matei si Berceanu, s-au pregatit cot la cot cu ceilalti colegi ai lor in aceasta saptamina si pot evolua in acest joc.
"Nu este un meci usor, dar nici unul foarte greu. Echipa din Navodari este una cu pretentii, dar sint convins ca vom transa disputa in favoarea noastra", a declarat Paul Alexandru, presedintele echipei Viitorul Insuratei.
Partida de la Insuratei va fi condusa de o brigada de arbitri din Ploiesti formata din Haralambie Ion - Adrian Nita si Petre Pascu.

CF Braila fara portarul Botas
* CSO Ianca va miza pe experienta lui Mihai Hrinca

Singura absenta din lotul echipei brailene pentru acest meci este cea a portarului Botas care inca nu s-a refacut dupa accidentarea suferita in urma cu doua saptamini. CF Braila se deplaseaza pentru a treia oara in acest tur de campionat la Bacau si daca in partidele anterioare a incasat cite patru goluri acum doreste sa se revanseze si sa obtina un rezultat bun.
Willy Bacau detine locul al 8-lea in clasamentul seriei I si revine pe teren propriu dupa o remiza, 3-3, obtinuta in deplasarea de la Leonard Pascani, dupa ce la pauza a condus cu 3-0 si firesc are moralul ridicat inaintea jocului de astazi.
La rindul ei, formatia pregatita de Vasile Darie a cistigat runda trecuta pe teren propriu si este hotarita sa nu piarda nici acest meci pentru a-si imbunatati situatia din clasament.
Partida dintre Willy Bacau si CF Braila va fi condusa tot de o brigada ploiesteana formata din Marius Danielenco - Gabi Lefter si Viorel Caunei.
CSO Ianca este mai hotarita ca oricind sa bifeze prima victorie din acest sezon, mai ales ca in aceasta etapa va evolua in compania unei adversare modeste ca valoare, Abatorul Slobozia. Conducatorii gruparii din Ianca l-au cooptat in lot pe Mihai Hrinca, un mijlocas a carui experienta o poate ajuta pe CSO sa acumuleze primele puncte din acest sezon.
Inaintea partidei directe, Abatorul ocupa locul al 17-lea avind o singura victorie la activ, 2-0 in deplasare la Aversa Bucuresti, iar CSO Ianca locul al 18-lea.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii