Mergi la conţinutul principal

Viitorul Ianca s-a reunit pe 27 iunie

* la primul antrenament au participat 18 fotbaliști * clubul s-a despărțit de Gabriel Preda, Cătălin Stănciulescu, Laurențiu Iorga, Alin Radu și de Costin Ciucureanu căruia i-a expirat împrumutul * “Eu am găsit un club foarte bine organizat și dornic de performanță”, spune Adrian Baldovin, noul antrenor al Viitorului

 

Viitorul Ianca este prima echipă care s-a reunit și a demarat antrenamentele în vederea sezonului competițional 2022-2023 al Ligii a III-a. Lotul s-a reunit pe 27 iunie și spre deosebire de celalalte sezoane când se antrenau de doar trei ori pe săptămână, de data aceasta au fost cinci ședințe de pregătire, iar sâmbăta trecută echipa din Liga a III-a a susținut un amical în compania grupei 2005-2006 de la Luceafărul Brăila. De astăzi va începe o nouă săptămână cu cinci antrenamente și un amical.

“Dacă vrei să-ți propui un anumit nivel valoric trebuie să faci cât mai multe sacrificii. Am trecut de la săptămâna cu trei antrenamente la cea cu cinci și la finalul ei am jucat un amical cu Luceafărul. A fost o săptămână grea de pregătire iar în amical nu m-a interesat rezultatul ci disponibilitatea lor la efort”, ne-a declarat antrenorul Adrian Baldovin.

La reunire s-au prezentat 18 jucători, printre aceștia regăsindu-se Postolea, Chihaia, Gorgovan, M. Dima, Moroianu, M. Coman, Băluță, Iordache, Coteț, Popa, R. Cristea. Clubul Viitorul Ianca s-a despărțit de Gabriel Preda, Cătălin Stănciulescu, Laurențiu Iorga, Alin Radu și de Costin Ciucureanu căruia i-a expirat împrumutul.

Clubul din Ianca este în discuții cu mai mulți jucători pentru completarea posturilor rămase deficitare.

“Eu am găsit un club foarte bine organizat și dornic de performanță. Plecările unora dintre titularii din sezonul precedent nu ne descumpănesc. Suntem în discuții cu mai mulți jucători și sper ca lotul să fie conturat în mare, pe 20 iulie, când vom pleca în cantonament. Avem multe de pus la punct, însă cu multă muncă, la finalul sezonului o să culegem roadele. Primul nostru obiectiv îl reprezintă accederea la turneul play-off”, a mai spus Adrian Baldovin.

Noul antrenor de la Viitorul Ianca, Adrian Baldovin, va fi ajutat în procesul de pregătire de Emmanuel Ndigwe. Din staff face parte, în continuare, Cosmin Necoară, care este director sportiv.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro