Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a rezistat până în minutul 40 în deplasarea de la Galați

* un penalty inventat de arbitrul Adrian Frățilă a adus-o pe Oțelul în avantaj * echipa gălățeană s-a impus cu 4-0, dar scorul putea fi mult mai mare

 

Fără patru titulari, Iorga, Alin Radu, Coteț, Andrei Crăciun, cu o echipă încropită, Viitorul Ianca a pierdut fără drept de apel, 4-0, meciul de la Galați, cu Oțelul. Formația pregătită de Dorinel Munteanu a irosit patru ocazii de gol în primul sfert de oră, iar în minutul 18 Neagu a trimis mingea în transversală. Cricimar (min. 28) a șutat la poartă, iar Stroe a scos mingea din vinclu. Nica și-a mai încercat șansa de a înscrie în două rânduri, însă tabela a rămas nemodificată până în minutul 40. În acel minut, a avut loc un duel între un jucător al Oțelului și un apărător al oaspeților, fotbalistul gazdelor a căzut aproape de linia careului mare, dar nu pe aceasta, iar arbitrul Adrian Frățilă s-a grăbit acordând penalty pentru gazde și nu lovitură liberă, așa cum ar fi fost normal. Cisotti a marcat și la pauză Oțelul conducea cu 1-0.

În repriza a doua, formația gălățeană s-a masat cu întreg efectivul în jumătatea adversă și în doar patru minute, a marcat de două ori prin Denis Cireș (min. 54) și Juri Cisotti (min. 57). În minutul 75, Cîrjan a șutat din 4 metri în Stroe, iar în minutul 83, Dobre a trimis mingea în bară. Portarul Viitorului a mai avut un reflex salvator în minutul 86, la mingea șutată de Rîpan, însă nu a mai avut ce face un minut mai târziu, când Cojocaru a marcat pentru 4-0.

“Am jucat cu cea mai bună echipă din seria noastră și nu puteam scoate mai mult cu formula pe care am aliniat-o. Ne-au lipsit patru titulari. Poate, dacă-i aveam în teren, dădeam o altă replică Oțelului”, ne-a declarat Cosmin Necoară, directorul sportiv al clubului din Ianca.

 

Viitorul Ianca: Stroe – Popa, Preda, Necoară, Bădilaș (min. 46: Postolea) – Băluță, Araujo (min. 59: Gorgovan), Irimia, Dima (min. 79: Cazacu) – Sava (min. 46: Băcanu), M. Coman (min. 59: Cristea).

 

 

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii