Mergi la conţinutul principal

Viitorul Ianca este lider, cu o etapă înaintea încheierii returului

• podiumul este completat de Victoria Traian şi Voinţa Vişani

 

În etapa a 17-a, penultima a sezonului regulat din Liga a IV-a, s-au înregistrat două victorii ale formaţiilor gazdă şi tot în două meciuri s-au impus echipele vizitatoare. Conform aşteptărilor, AFC Urleasca a câştigat la scor, 5-1, partida cu ultima clasată, Dunărea Tichileşti, toţi autorii golurilor echipei învingătoare fiind foşti jucători ai echipei Sportul Chiscani, Silviu Crăciun, Milea, Pascu, autor a unei “duble” şi Dumitrana. Voinţa Vişani a câştigat cu 3-0 întâlnirea cu Pandurii Tudor Vladimirescu, după un meci în care oaspeţii au considerat că arbitrii au acordat bonusuri formaţiei gazdă.

Liderul, Viitorul Ianca, a câştigat cu 1-0 la Viitorul Şuţeşti dar scorul etapei, 7-3, a fost stabilit de Victoria Traian, în deplasarea de la Viitorul Însurăţei, Oprea şi Costel Roşu de la oaspeţi trecându-şi în cont câte un hat trick.

După etapa a 17-a, podiumul se prezintă astfel: 1 Viitorul Ianca 43 puncte, 2 Victoria Traian 34 puncte, 3 Voinţa Vişani 27 puncte. 

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 17-a:

AFC Urleasca - Dunărea Tichileşti 5-1

Crăciun (min. 35), Milea (min. 36), Pascu (min. 66, 86), Dumitrana (min. 80) / Novac (min. 54)

Viitorul Şuţeşti - Viitorul Ianca 0-1

Matei (min. 38)

Voinţa Vişani - Pandurii Tudor Vladimirescu 3-0

Muşat (min. 7, 32), Boitaş (min. 52 - autogol)

Viitorul Însurăţei - Victoria Traian 3-7

Moldoveanu (min. 35), V. Gheorghe (min. 63, 64) / Oprea (min. 3, 5, 15), C. Roşu (min. 30, 61, 81), Ciocan (min. 73)

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro