Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Ianca a bifat a doua victorie în campionat

* formația pregătită de Victor Olenic a câștigat cu 2-1 meciul cu CSM Focșani * Viitorul se află pe locul al 4-lea în Seria a II-a

 

Singura formație din județul Brăila care activează în Liga a III-a și care este foarte bine organizată din toate punctele de vedere, Viitorul Ianca, a bifat cel de-al doilea succes din acest tur de campionat și ocupă locul al 4-lea, în Seria a II-a. Echipa antrenată de Victor Olenic a câștigat cu 2-1 partida cu CSM Focșani, disputată sâmbăta trecută la Plopu și are 6 puncte, la fel ca și formațiile de pe locurile al doilea și al treilea. Viitorul nu a evoluat spectaculos ci pragmatic, la rezultat, și a reușit să-și realizeze obiectivul.

Pe ansamblu jocul a fost echilibrat. Viitorul Ianca putea deschide scorul în minutul 14, când Araujo a trimis mingea la Alin Radu, atacantul a rămas singur cu portarul oaspeților, dar preluarea nu i-a ieșit și mingea a părăsit suprafața de joc. CSM Focșani putea înscrie la rândul ei în minutul 25. Băciuț i-a pasat lui Juncănaru care a trimis mingea razant cu bara porții gazdelor. Băciuț și-a mai încercat șansa în două rânduri, când a șutat de la distanță, dar intențiile lui nu s-au concretizat pe tabela de marcaj. Viitorul Ianca a forțat deschiderea scorului, dar Coman nu a reușit să marcheze în minutul 43. Vârful de atac al echipei gazdă, Marius Coman, a înscris după doar două minute, după o pasă primită de la Alin Radu, iar la pauză echipa gazdă conducea cu 1-0.

CSM Focșani a alergat după egalare în repriza a doua și în minutul 70 a reușit să înscrie. Dascălu a centrat din corner, Băciuț a recentrat în fața porții iar Predoi a marcat, cu capul, din apropierea porții și scorul a redevenit egal, 1-1.

Finalul meciului a fost controlat de echipa gazdă. Coman și Araujo nu au reușit însă să-l învingă pe portarul oaspeților. Viitorul a reușit să treacă în avantaj după un autogol al lui Pădureț, care încercând să degajeze mingea, a trimis-o în propria poartă. CSM Focșani s-a aruncat cu tot efectivul în jumătatea gazdelor dar jucătorii pregătiți de Victor Olenic s-au apărat foarte bine iar Viitorul s-a impus, în final, cu 2-1.

Viitorul Ianca: A. Mihai – Coteț, Necoară, Preda, Bădilaș – Băluță (min. 67: Băcanu), Araujo (min. 89: Cristea), Dima, Irimia – A. Radu (min. 56: Sava), M. Coman (min. 89: D. Popa).
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii