Mergi la conţinutul principal

Viitorul Ianca, în grafic

* de luni, jucătorii au intrat în cea de a treia săptămână de pregătire * două transferuri confirmate, Cosmin Chivu şi Costin Ciucureanu * Aurelian Petrache este un alt jucător important care a semnat cu Viitorul * “Mai aşteptăm doi portari, un mijlocaş, un atacant, iar la finalul acestei săptămâni lotul să fie conturat pentru că urmează cantonamentul montan”, spune Adrian Baldovin

 

 

 

Viitorul Ianca a intrat în cea de a treia săptămână de pregătire, lotul începe să prindă contur, iar atmosfera este propice performanţei pe care gruparea sportivă şi-o doreşte.

Viitorul a încheiat la egalitate, 2-2, amicalul de la CSM Râmnicu Sărat, un meci în care antrenorul Adrian Baldovin a testat mai mulţi jucători tineri, veniţi în probe. Iar pentru moment tehnicianul formaţiei din Ianca susţine că sunt jucători interesanţi şi că vor mai fi urmăriţi cum se pregătesc şi în această săptămână şi în următoarele partide de verificare.

Am testat câţiva jucători, se vede că au junioratul făcut. Ei s-au pregătit foarte bine săptămâna trecută, se vede că au calitate şi că vor să evolueze cât mai bine pentru a rămâne în lotul nostru”, ne-a declarat antrenorul Adrian Baldovin.

Sursa citată a mai spus că în această săptămână sunt aşteptaţi în probe doi portari, un atacant şi un mijlocaş defensiv.

Baldovin a ţinut să sublinieze că este foarte mulţumit de transferurile deja efectuate, ale lui Cosmin Chivu şi Costin Ciucureanu.

Suntem în grafic cu pregătirea. Mai aşteptăm doi portari, un mijlocaş, un atacant, iar la finalul acestei săptămâni sperăm ca lotul să fie conturat pentru că urmează cantonamentul montan. Primele transferuri sunt foarte importante pentru noi, Chivu şi Ciucureanu sunt doi jucători care răspund foarte bine la efort. Chivu a avut o evoluţie bună în amicalul de la Râmnicu Sărat. Sincer, sunt surprins plăcut de modul în care respectă indicaţiile în teren. Ciucureanu a fost învoit. Atmosfera este din ce în ce mai bună pentru că toţi au înţeles că este foarte important să faci cinci antrenamente pe săptămână şi să închei perioada cu un amical”, a mai spus Adrian Baldovin.

 

Aurelian Petrache completeză o linie de mijloc, de excepţie la Viitorul

 

După ce şi-a asigurat serviciile lui Chivu şi Ciucureanu, în această săptămână Viitorul Ianca a mai realizat un transfer, cel al lui Aurelian Petrache, poate cel mai bun jucător pe care Dacia Unirea l-a folosit în campionatul trecut al Ligii a II-a. Petrache a fost în probe în această vară la Politehnica Iaşi.

Aurelian Petrache este noul jucător al clubului nostru. Nume greu în fotbalul brăilean, Petrache are 21 ani, este fost mijlocaş la Oţelul Galaţi şi Dacia Unirea, a jucat sezonul anterior toate meciurile în Liga a II-a şi vine să completeze o linie de mijloc, de excepţie, a echipei noastre”, se specifică în comunicatul clubului Viitorul Ianca.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro