Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Viitorul Cireşu a câştigat cu 7-2, la Viitorul Însurăţei

* scorul final a fost stabilit în minutul 89, de Alexandru Popa * Daous Dava s-a impus cu 7-0 în partida cu Voinţa Plopu

 

 

 

Viitorul Cireşu a cştigat la scor, 7-2, partida disputată în deplasare, la Viitorul Însurăţei. Prima repriză a fost echilibrată, iar marile ocazii de gol au aparţinut echipei gazdă. Ionuţ Roşu a ratat două mari ocazii de gol în minutele 5 şi 16. Viitorul Însurăţei a deschis scorul în minutul 21 prin Dima, însă formaţia din Cireşu a restabilit egalitatea, zece minute mai târziu, prin Văceanu. Formaţia din Cireşu a înscris prin Drăgan în minutul 37 şi la pauză conducea cu 2-1. Dima de la Viitorul Însurăţei a fost eliminat în minutul 67 pentru un fault în calitate de ultim apărător. Dan Percă, din lovitură liberă, a trimis mingea în vinclu şi Viitorul Cireşu conducea cu 3-1. În superioritate numerică, echipa din Cireşu a mai înscris de patru ori prin Spînu, M. Popa, Manea şi A. Popa. Deputatul PNL, Alexandru Popa, a intrat în teren în minutul 57 şi pe lângă gol a mai ratat trei mari ocazii de a înscrie. Pentru Viitorul Însurăţei a mai marcat Iordache, iar la ultima fază a meciului, Roşu a ratat o lovitură de la 11 metri.

Viitorul Însurăţei: Cristea – V. Tănase, Dima, Radu, Antohe – Roşu, Balaban, Ivan, M. Moldoveanu – V. Gheorghe, Iordache. Au mai jucat D. Tudor, Başno, Valentin Tănase, Răduţoiu.

Viitorul Cireşu: G. Matei – Radu, Văceanu, Spânu, F. Matei – Drăgan, Percă, Ionaşcu, Iconaru – Duret, M. Mihai. Au mai jucat Valentin Banciu, A. Popa, Gheorghică, Manea.

 

Rezultatele şi marcatorii etapei a 2-a:

Viitorul Însurăţei - Viitorul Cireşu 2-7

Dima (min. 21), Iordache (min. 78) / Văceanu (min. 32), Drăgan (min. 37), Percă (min. 56), Spînu (min. 58), M. Popa (min. 83), Manea (min. 85), A. Popa (min. 89)

ACS Bordei Verde - Tricolorul Lanurile 4-3

Dumitru (min. 10), Moisoiu (min. 31), Moise (min. 54, 88) / Neculai (min. 16), Dobrotă (min. 74), Văsii (min. 90)

ACSC Cazasu – Victoria Traian 1-2

Matei (min. 84 – pen) / Puia (min. 78, 83)

Daous Dava Brăila – Voinţa Plopu 7-0

Straua (min. 43), Dragnea (min. 67), Lungu (min. 75, 77), Vioreanu (min. 78).

 

 

 

 

 
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii