Mergi la conţinutul principal

Viitorul atletismului brăilean arată bine

* sportivii de la LPS Brăila au fost protagoniștii etapei întâi a Campionatului Național rezervat copiilor 1 și 2 și ai Campionatului Municipal

 

Atleții de la LPS Brăila au făcut o figură frumoasă la concursurile care au avut loc în weekend-ul trecut la București, etapa întâi a Campionatului Național rezervat copiilor 1 și 2 și Campionatul Municipal.

Proba de 60 m garduri în concursul copiilor 2, a fost câștigată la băieți de George Manta, de la grupa profesorului Florinel Ilie. Pe locul al treilea s-a clasat colegul său de grupă, Eduard Filip. Ștefan Dreptu a ocupat poziția a patra, iar Fabian Rusen a trecut al cincilea linia de sosire. Ambii sportivi menționați sunt antrenați tot de profesorul Florinel Ilie.

LPS Brăila și-a mai trecut în cont un loc întâi în proba de ștafetă 4x200 m, copii 1, formată din Eduard Filip, Ștefan Dreptu, Eugen Smeu, George Manta. Ștafeta copiilor 2, la 4x200 m fete, a ocupat locul al optulea, componența acesteia fiind următoarea: Larisa Stoica, Oana Nedelcu, Contesa Ailoaei, Nicoleta Lazăr. Denis Balaban a ocupat poziția a 12-a la 200 m în concursul copiilor 2.

“Suntem în grafic. Toți atleții noștri care au ca obiectiv clasarea pe podium la faza finală, la aceste concursuri au avut evoluții foarte bune”, ne-a declarat profesorul Florinel Ilie.

Rezultate notabile au obținut la aceste concursuri de pregătire atleții de la grupa profesoarei Anilena Anton.

La copii 1, în proba de 60 m garduri, primele două locuri au fost ocupate de Pavel Bunea, respectiv Răzvan Voncilă. Nadia Pastramă a câștigat proba de 60 m garduri a copiilor 2, iar colega sa, Bianca Iordache, s-a clasat pe locul al treilea. Ștafeta 4x200 m, băieți, în componența căreia au fost Costi Luciu, Rareș Simon, Răzvan Voncilă, Pavel Bunea, s-a clasat pe poziția a treia, iar cea formată din Denis Marin, Ionuț Dimache, Denis Tihanov, Andrei Vișan a ocupat locul al patrulea. În proba similară a fetelor, Anamaria Iancu, Teodora

Țarălungă, Elena Amărăzeanu, Anamaria Crețu, au bifat un loc 6. În concursul copiilor 1, Denis Marin s-a clasat pe locul al optulea, la 60 m garduri.

“Au fost două concursuri reușite care ne dau speranțe că ne vom îndeplini obiectivele la faza finală a copiilor și că atletismul brăilean are un viitor frumos”, a precizat profesoara Anilena Anton.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro