Mergi la conţinutul principal

Viitorul 2 Ianca este campioana Seriei a doua

* Viitorul Cireşu şi Voinţa Găiseanca au terminat competiţia pe podium * înscrierile pentru viitoarea ediţie de campionat se fac până pe 22 iulie

Lidera Seriei a doua, Viitorul 2 Ianca, a încheiat en fanfare actuala ediţie de campionat, opt dintre elevii lui Viorel Ciucaşu regăsindu-se pe lista marcatorilor în victoria cu 10-0 în faţa celor de la Spicul Zăvoaia. Sterpu şi Priceputu au realizat câte o "dublă" fiecare, celelalte reuşite ale gazdelor fiind semnate de Grozea, Teiş, Irimia, Bratosin, Ciucaşu şi Ghiviciu. La finalul partidei de pe stadionul "Ştefan Vrăbioru", Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila le-a oferit campionilor judeţeni o diplomă, medalii şi un rând de echipament. De remarcat faptul că la finalul campionatului 2015-2016 primele patru echipe din Seria a doua au marcat peste 100 de goluri. Recordul îi aparţine campioanei care a acumulat 79 de puncte şi a înscris 126 de goluri dar a primit doar 29. Pe locul secund în  această grupă se află Viitorul Cireşu cu 77 puncte (golaveraj: 106-31) iar poziţia a treia este ocupată de Voinţa Găiseanca, 67 puncte (golaveraj: 107-55). Şi echipa de pe locul al patrulea, AS Jirlău, care a acumulat 60 de puncte, a înscris 103 goluri şi a primit 58. În altă ordine de idei, la Asociaţia Judeţeană de Fotbal Brăila au început deja înscrierile pentru viitoarea ediţie de campionat atât în Liga a IV-a, cât şi în Liga a V-a. Data limită până când echipele se pot înscrie în aceste eşaloane fotbalistice este 22 iulie.

Rezultatele înregistrate în etapa a 30-a:
Voinţa Găiseanca - Avântul Mircea Vodă 4-0
Vulturul Horia - AS Jirlău 0-3
Dinamo Salcia Tudor - Comagrim Dudeşti 3-0
Viitorul Galbenu - AS Bordei Verde 0-3
Unirea Grădiştea - Voinţa Bărăganul 5-7
Viitorul 2 Ianca - Spicul Zăvoaia 10-0
FC Urleasca - Voinţa Făurei Sat 3-3
Victoria Deduleşti - Viitorul Cireşu 2-9

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati pe facebook.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

Comentarii

 

INFORMAŢII CONTACT

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu