Mergi la conţinutul principal

Viitorii jandarmi

Tinerii brăileni care vor să îşi aleagă o carieră militară pot opta pentru una dintre instituţiile de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne. Reprezentanţii Jandarmeriei au pornit deja în căutarea celor care vor să aleagă o astfel de carieră.
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Brăila desfăşoară activităţi de identificare a tinerilor care intenţionează să susţină examen de admitere în instituţiile militare de învăţământ ale Ministerului Afacerilor Interne şi alte instituţii de învăţământ din sistemul de apărare şi siguranţă naţională, pentru sesiunea de admitere 2015.
În vederea participării la concursurile de admitere, cei interesaţi trebuie să îndeplinească cumulativ mai multe condiţii. Ei trebuie să aibă capacitate deplină de exerciţiu, să fie apţi din punct de vedere medical, fizic şi psihic, să aibă vârsta de minimum 18 ani împliniţi în cursul anului în care participă la concurs. Tinerii trebuie să fie absolvenţi de liceu, cu diplomă de bacalaureat şi să nu aibă antecedente penale. Criteriile suplimentare care trebuie îndeplinite sunt cele legate de faptul că respectivele persoane trebuie să aibă vârsta de până la 27 de ani, împliniţi în anul participării la concurs.
Pentru detalii suplimentare, doritorii pot cere informaţii de la Biroul Resurse Umane al IJJ Brăila, din strada Industriei nr.1 sau la numărul de telefon 0239/ 619.380, interior 24535.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro