Mergi la conţinutul principal

VIDEO » VOCILE BRĂILEI » Haite de câini agresivi în Lacu Sărat și în Parcul Monument

* ”este inacceptabil pentru o staţiune dintr-o ţară membră a Uniunii Europene să aibă haite de câini vagabonzi care umblă de colo-colo”, ne-a transmis un brăilean indignat de ceea ce se întâmplă în stațiune * un altul ne-a pus la dispoziție un scurt material video, pentru a arata cum a fost atacat de o haită de câini în timp ce se plimba cu bicicleta prin Parcul Monument

 

”Staţiunea Lacu Sărat are zeci de câini vagabonzi, unii fiind agresivi faţă de biciclişti!”. Aşa îşi începe sesizarea anonimă a unui locuitor din zonă, care s-a săturat să fie ”întâmpinat” de câinii fără stăpân ori de câte ori merge cu bicicleta, după cum se poate observa în filmuleţul video.

Brăileanul susţine că autorităţile trebuie să găsească o soluţie la această problemă, mai ales că Lacu Sărat este o staţiune de interes turistic.

”E păcat să nu se elimine această problemă în Lacu Sărat, mai ales că acum se face acea mare investiţie în zonă. Este inacceptabil pentru o staţiune dintr-o ţară membră a Uniunii Europene să aibă haite de câini vagabonzi care umblă de colo-colo”, mai susţine acesta.

Nu este prima dată când locuitorii din Lacu Sărat sesizează probleme cu privire la problema câinilor fără stăpân, iar autorităţile par să nu găsească o soluţie. Anul trecut, la redacţia noastră a ajuns o sesizare cu privire la acest aspect, un brăilean reclamând că haite întregi de animale se plimbă în voie şi sunt agresive.

De asemenea, tot anul trecut, în Lacu Sărat s-au găsit cadavre de câini, animalele zăcând zile la rând în parcul care împrejmuieşte zona de promenadă.

Nici în Parcul Monument situația nu este mai bună din acest punct de vedere. În ultima vreme s-au înmulțit și aici câinii maidanezi, iar pietonii și mai ales bicicliștii nu se mai simt în siguranță. Un brăilean ne-a trimis la redacție un scurt film făcut cu telefonul, în care se vede cum a fost atacat de mai mulți câini în timp ce se plimba cu bicicleta prin parc.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

Arbo300x600

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro