Mergi la conţinutul principal

VIDEO: Un brăilean şi-a făcut parcare proprie, împrejmuind curtea blocului

• acesta şi-a montat inclusiv porţi, pentru a fi sigur că nu parchează altcineva pe locul său • poliţiştii locali l-au somat ca în termen de 5 zile să dărâme gardul ce împrejmuieşte curtea interioară

 

Ambiţia unui brăilean de a-şi parca maşina cât mai aproape de intrarea în apartamentul său - situat la parter -, i-a indignat pe vecini, care ne-au sesizat cazul la redacţie. Respectivul cetăţean, care locuieşte pe strada Praporgescu, în cartierul Radu Negru, intră cu autoturismul pe aleea pietonală dintre blocuri, călcând inclusiv pe spaţiul verde, pentru a ajunge în parcarea sa, susţine unul dintre vecinii săi. După ce şi-a făcut ieşire separată din bloc, a împrejmuit o parte din curtea interioară şi foloseşte spaţiul respectiv pe post de parcare privată. Pentru a fi sigur că nu-i ia nimeni locul, omul şi-a montat inclusiv porţi. Acelaşi vecin a filmat traseul pe care individul îl parcurge cu autoturismul până în locul cu pricina şi ne-a trimis imaginile pe adresa redacţiei.

Am cerut un punct de vedere viceprimarului Alexandru Jantea Crican, arătându-i filmarea. “Da, nu pare legal ce a făcut respectivul cetăţean. O să trimitem un echipaj al Poliţiei Locale pentru a verifica acest caz şi să dispună măsurile legale, dacă se confirmă”, ne-a declarat Jantea.

Poliţiştii locali trimişi în teren au confirmat ilegalitatea construcţiei şi l-au somat pe cetăţeanul respectiv ca în termen de 5 zile să dărâme acel gard cu care a împrejmuit curtea interioară. Aceştia vor reveni în control, iar dacă bărbatul nu s-a conformat, îi vor aplica o amendă de câteva mii lei.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro