Mergi la conţinutul principal

VIDEO: Plimbările pe Dunăre cu navele Primăriei, promovate cu un clip video realizat gratuit de câțiva entuziaști

* primarul Marian Dragomir a precizat că în urma clipului de prezentare pentru Nava ”Chira Chiralina”, publicat cu ocazia Zilelor Municipiului Brăila, foarte multe persoane s-au înghesuit să facă rezervări * se așteaptă ca până în acest weekend peste 2.000 de brăileni să se fi plimbat deja cu navele * edilul-șef a ținut să le mulțumească tuturor celor care s-au implicat la realizarea videoclipului de prezentare, mai ales că întregul proiect s-a realizat în mod gratuit

 

Brăilenii s-au înghesuit să se plimbe pe Dunăre cu cele două nave ale municipalității: ”Chira Chiralina” și ”Lacu Sărat”. Potrivit primarului Marian Dragomir, un rol foarte important l-a jucat și clipul de prezentare, difuzat în premieră cu ocazia Zilelor Municipiului Brăila. Edilul-șef a precizat că se așteaptă ca până în weekend, peste 2.000 de brăileni să se fi plimbat deja cu cele două nave. Trebuie subliniat că Dragomir a făcut în timpul Zilelor Brăilei o postare pe rețelele de socializare cu tema posibilității brăilenilor de a închiria cele două nave pentru curse pe Dunăre. Cu această ocazie, primarul a oferit câteva detalii tehnice despre plimbări, dar și despre videoclip.

Astfel, potrivit lui Marian Dragomir, cursele cu pasageri au loc în următoarele zile și la aceste prețuri: sâmbătă - cu Nava ”Lacu Sarat” - 13 lei / 1 bilet; duminică - cu Nava ”Chira Chiralina” - 15,6 lei / 1 bilet (din 05.09.2021). Curse în regim de închiriere de luni până vineri: Nava ”Chira Chiralina” (maxim 25 persoane) 342,33 lei ora de marș, 98,1 lei ora de staționare; Nava ”Lacu Sărat” (max. 90 persoane) - 943,21 lei ora de marș, 297,13 lei ora de staționare.

Potrivit edilului-șef, rezervările se pot face de luni până joi între orele 8:30-16:30 și vineri între orele 8:30-12:00, pentru săptămâna respectivă, la tel. 0239/613.654 și 0753.095.046.

”Ca urmare a solicitărilor foarte mari pentru plimbări pe Dunăre am colaborat cu domnul Laurențiu Sighinaș pentru realizarea unui videoclip de promovare a navei «Chira Chiralina» la care s-au implicat Primăria Brăila, Laurențiu Sighinaș Production, Teatrul «Maria Filotti», Growning Media și mai mulți tineri. Totul a fost gratuit și le mulțumesc pentru acest lucru”, a declarat Dragomir.

În cadrul postării sale de la vremea respectivă  (https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiBraila), primarul a ținut să sublinieze numele tuturor actorilor implicați: Corina Borș, Dan Moldoveanu, Tudose Mario, Gabriel Ion, Ana Iaba, Cristina Holban, Radu Giuglea, Adrian Bosoi, Cristina Enache, Sebastian Popa, Maria Chircu, Raluca Bălan, Rareș Malinchi, Elena Ivan, Alexia Mihăilă. De asemenea, a făcut precizarea că toate costumele au fost realizate de Ana Călin.

Reamintim că autoritățile brăilene pregătesc de ceva timp organizarea de curse pe Dunăre pentru turiștii doritori.

 

 

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro