Mergi la conţinutul principal

VIDEO Efective sporite ale Poliției acţionează pentru Sărbători Pascale în siguranţă

* în perioada 30 aprilie - 3 mai, peste 600 de polițiștii vor acționa în teren, dintre care peste 500 sunt din structurile de ordine publică și peste 100 sunt poliţişti de la rutieră * activitățile de prevenire a răspândirii coronavirusului vor fi desfășurate de echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, pompieri și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Brăila

 

 

 

 

Poliţiştii vor fi în acţiune în această perioadă, pentru a-i ajuta pe oameni să petreacă sărbătorile de Paşte în linişte, fără evenimente neplăcute. Oamenii legii vor fi la datorie și la acest sfârșit de săptămână pentru ca Sărbătoarea Învierii Domnului să fie celebrată în siguranță, iar prevederile legale pentru prevenirea răspândirii pandemiei de Covid - 19 să fie respectate.

Astfel, în perioada 30 aprilie – 3 mai, peste 600 de poliţiştii vor acționa în teren, dintre care peste 500 sunt din structurile de ordine publică și peste 100 sunt poliţişti de la rutieră, ce vor acționa cu peste 70 de autospeciale zilnic. Ca de fiecare dată, sunt în dispozitiv și poliţişti de la alte structuri - transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase. „Activitățile de prevenire și limitare a răspândirii infectărilor cu noul coronavirus vor fi desfășurate de polițiștii brăileni împreună cu partenerii instituționali, în echipe mixte cu jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, pompieri și cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Brăila. Se va acționa în zona locașurilor de cult, centrelor comerciale, piețelor, teraselor, mijloacelor de transport în comun pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, precum și pentru combaterea acelor fapte care încalcă normele în vigoare. De asemenea, poliţiştii rutieri vor acționa pentru creșterea gradului de siguranță a traficului, pe drumurile publice”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii recomandă cetățenilor să respecte în continuare prevederile legale pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, respectiv păstrarea distanţării fizice, purtarea măştii de protecție, limitarea expunerii în spaţii aglomerate, precum și a celorlalte norme legale în domeniul ordinii și liniștii publice și a circulației pe drumurile publice!

În continuare este interzisă organizarea de evenimente private (mese festive, aniversări etc.).

 

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, apelaţi cu încredere la cel mai apropiat poliţist, ori sunaţi la 112 - Apelul Unic de Urgenţă!

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro