Mergi la conţinutul principal

VIDEO Cinci module de colectare selectivă a deșeurilor, distruse prin incendiere, în cartierul Hipodrom. SUPAGL a făcut plângere la poliție, în speranța că va recupera prejudiciul de circa 12.500 lei

Cinci module de colectare selectivă a deșeurilor au fost incendiate, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în zona Aleea Soarelui din cartierul Hipodrom. Cel mai probabil, focul a fost pus de oameni ai străzii care caută prin gunoaie, după cum ne-a declarat conducerea Serviciului de Utilitate Publică, Administrare și Gospodărire Locală din cadrul Primăriei Brăila. Directorul Dumitru Munteanu ne-a informat că a fost făcută deja plângere la Poliție, în speranța că se va recupera prejudiciul de circa 12.500 lei fără TVA, conform valorii de inventar a celor cinci module.

Este cea mai mare pagubă de acest gen cu care se confruntă SUPAGL de la montarea acestor module pe domeniul public. Anul trecut au fost incendiate două astfel de puncte de colectare, însă focul a fost stins mai repede iar distrugerea nu a fost totală, ca în cazul de față. Până acum, Poliția nu a găsit niciun vinovat care să achite prejudiciul. S-a ajuns la concluzia că de vină ar fi oameni ai străzii și s-a dat rezoluție de neîncepere a urmăririi penale, pe motiv că aceștia fie nu au discernământ, fie nu dețin proprietăți pentru a putea fi executați silit.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro