Mergi la conţinutul principal

VIDEO: Cadouri de la Moş Crăciun pentru copiii instituţionalizaţi ai DGASPC Brăila

• simpaticul bătrânel a fost ajutat de Asociaţia Magistraţilor din România - filiala Brăila şi de Asociaţia Sportivă “Danubius” Jandarmi Brăila pentru a ajunge la 68 de copii instituţionalizaţi

 

Copiii instituţionalizaţi din centrele Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) nu au fost uitaţi de Moş Crăciun. Simpaticul bătrânel a venit încărcat cu cadouri pentru micuţi, dar a avut nevoie şi de un pic de ajutor din partea unor alte instituţii publice în distribuirea lor. Luni, 23 decembrie, s-au desfăşurat două activităţi de acest gen, una la Palatul Justiţiei şi alta la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila.

Asociaţia Magistraţilor din România - filiala Brăila s-a asigurat că Moşul va ajunge la 60 de copii cu vârste cuprinse între 3 şi 13 ani ce sunt în grija DGASPC. Micuţii au primit dulciuri şi jucării. Activitatea s-a desfăşurat în holul Tribunalului Brăila, la etajul 2. Cel care a înmânat cadourile a fost chiar Moş Crăciun...

La sediul celeilalte instituţii publice, cea care a pus la cale întâlnirea dintre Moş şi 8 copii cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani a fost Asociaţia Sportivă “Danubius” Jandarmi Brăila. Micuţii au primit cadourile personal de la Moş Crăciun. În cadrul serbării organizată de Jandarmeria Brăila, au fost împărţite daruri şi copiilor lucrătorilor militari. Surpriza a fost deschiderea programului, deoarece 5 jandarmi au demonstrat că ştiu să facă şi altceva în afară de a servi patria, şi anume să cânte colinde. Fetiţa unuia dintre militarii corului a încheiat programul artistic cu un cântec de Crăciun.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro