Mergi la conţinutul principal

Victorii pentru echipele de la Cuza Pirates

* la U13 brăilenii au bifat trei succese * dublă victorie la scor pentru prima echipă U16

 

Baschetbaliștii de la Cuza Pirates Brăila au obținut victorii importante în meciurile pe care le-au susținut la finalul săptămânii trecute.

La turneul rezervat categoriei de vârstă U13, Cuza Pirates a obținut trei victorii.. Echipa brăileană, pregătită de antrenorul Andrei Ciubotariu, s-a impus cu 51-24 în partida cu Rapid București și apoi a trecut cu 54-34 de Academia de Baschet Phoenix Galați. A treia victorie, 62-54, impotriva ACS Wolfpack Bucuresti. 

“Ne bucurăm de un început bun de campionat, în pofida condițiilor de antrenament din ultimele 3 luni, condiții care nu ne-au ajutat să fim în punctul maxim de performanță pe care copii îl pot arăta. Chiar și în aceste condiții, am reușit să ne calificăm în faza a doua a campionatului în primele 24 echipe din țară, dintre cele 55 înscrise în competeție. Felicitări copiilor pentru devotament și dăruire dar și părinților pentru răbdare și susținere. Drumul este lung iar noi suntem la începutul lui! Hai pirații!”, ne-a declarat antrenorul Andrei Ciubotariu.

Lotul echipei brăilene U13: Petru Loi, Gabriel Ilie, Victor Radu, Ștefan Rizoiu, Filip Șerban, Darius Oarcheș, Luca Puia, Victor Dan, Mihail Nițu, Dragoș Tudose, Tudor Pănuță, Cristian Lipan.

 

Dublă victorie pentru prima echipă la U16

La categoria de vârstă U16, Cuza Pirates Brăila a bifat două succese clare în dubla întâlnire cu MC Ball Mangalia. Sâmbăta trecută, echipa pregătită de Gheorghe Radu și Florin Voiculeț s-a impus cu 54-23, iar duminică cu 68-32.

“Au fost două meciuri în care am reușit să punem în practică ceea ce am lucrat la antrenamente și în care toți sportivii noștrii au respectat cerințele tactice impuse. Totodată îi felicităm pe jucătorii din Mangalia pentru evoluțiile lor, ținând cont că sunt o echipă în formare și pe antrenorul Mugurel Lepădatu, cu care suntem într-o foarte bună colaborare la nivelul grupelor de juniori. Ne dorim ca atât generația 2007 cât și cei de la 2006 să devină un nucleu competitiv, pentru ca în 2 ani să reușim împreună cu ajutorul autorităților locale, Consiliul Județean și Primăria dar și al privaților care sunt alături de noi, să formăm o echipă de Liga 1, care să fie alcătuită doar din brăileni formați la clubul nostru”, a declarat Mircea Totolici, președintele clubului de baschet brăilean.

Lotul echipei brăilene U16, prima echipă: Dragoș Vasile, Rareș Iliescu, Dan Tănase, Robert Milcu, Teodor Grama, Teodor Enache, Ciprian Panaite, Cristian Gheorghiță, Antonio Eftimie, David Brăescu, Alexandru Toma.

Echipa a doua de la Cuza Pirates Brăila, în lotul căreia 8 din 12  baschetbaliști sunt mai mici de vârstă decât restul competitorilor, a pierdut la scor, 97-43 și 102-40, meciurile susținute în deplasare, în compania puternicei formații LPS Bihorul Oradea.

“Totuși să privim spre viitor, deoarece acesta este unul foarte bun pentru generația 2008”, a punctat antrenorul Petrișor Micu.

Lotul echipei brăilene U16, echipa a doua: Rareș Munteanu, Alex Lungu, Rareș Oprea, Edi Petrea, Cristian Bunea, Bogdan Gurău, Alex Bedreag, Marian Dănăilă, Edi Papuc, Darius Zecovici, Nicholas Spătărescu, Mihai Mușat.

 

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 
 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

  • Adresa: Brăila, Str. Mihai Eminescu, nr. 56, etaj 2
  • Telefon: 0239-611053
  • Fax: 0239-611054
  • E-mail: redactie@obiectivbr.ro