Mergi la conţinutul principal

Victorii brailene la cea de-a XXIV-a editie a Raliului prieteniei Braila - Dobrich

Editia a XXIV-a a raliului a intrat deja in istorie. Au fost patru zile de concurs, in care s-au derulat 12 probe speciale, s-au vizitat cinci orase si in fiecare dintre ele s-a promovat miscarea automobilistica braileana.
Cei care aveau sa cistige competitia pe echipaje, Gabriel Moisescu si Ionut Petruca au reusit performanta de a cistiga doar 5 probe speciale, apoi si-au pastrat avansul pentru ca si-au gestionat bine "agoniseala", dind dovada de maturitate sportiva.
Echipajul Gabriel Moisescu - Ionut Petruca, pe un Peugeot 207, a cistigat editia 2008 a Raliului prieteniei Braila - Dobrich, in timp ce un alt echipaj brailean, cel care a cistigat editia anterioara, Liviu Tirulescu - Cristian Sandulescu, care a concurat pe o Dacia 1400, a fost foarte aproape de un loc pe podium. Numai ca in ultima proba speciala Tirulescu a facut o eroare si cei doi au parasit podiumul dupa patru zile de concurs din cauza unei intirzieri de doar 1 secunda.
"Stres de durata si o eroare de concentrare. Component al echipei Hobby Autosport Braila, Tirulescu avea sa se revanseze si sa cistige locul intii la echipe, in clasamentul prieteniei impreuna cu Mihali Anev si Jeni Aneva din Dobrich, care au concurat pe un VW Golf III. A fost o editie dominata autoritar de automobilistii sportiv braileni", a declarat Valentin Nemtanu, presedintele Comisiei judetene de automobilism.
La finalul competitiei podiumul in clasamentul general echipaje a avut urmatoarea configuratie: 1 Gabriel Moisescu-Ionut Petruca, Scoala de pilotaj ABIL Braila 640,7 puncte, 2 Nicolai Cortelov - Nasko zonev, ECO-DEPO Dobrich 693,7 puncte, 3 Svilen Kolev - Petr Iliev, SBA Dobrich 703,4 puncte. O evolutie meritorie a avut-o, la prima sa participare, singurul echipaj feminin din concurs, Andreea Prelipcean - Adelina Macsim, care a reusit sa incheie competitia in prima jumatate a clasamentului.
In clasamentul "Prietenia" pe echipe prima pozitia a fost adjudecata de Liviu Tirulescu-Cristian Sandulescu de la Hobby Autosport Braila si Mihali Anev - Jeni Aneva de la SBA Dobrich.
Braileanul Gabriel Moisescu a mai obtinut si prima pozitie in clasamentul pilotilor, iar pe echipe ordinea a fost urmatoarea: 1 Hobby Autosport Braila, 2 Abil Sport Braila, 3 Motor Sport Braila.

 


Invităm cititorii la dialog civilizat şi constructiv, bazat pe respect faţă de autori sau alţi cititori. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare. Aceste tipuri de comentarii vor fi şterse de către moderatori şi pot duce până la blocarea accesului la a mai posta comentarii pe obiectivbr.ro. Totodată, autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate. Pentru a avea acces la comentarii si a putea comenta trebuie sa fiti logati in disqus.com / facebook.com / google.com / twitter.com in browserul in care accesati site-ul nostru.


 

 

• Director general: Monica Paraschiv

• Director: Silvia Preda

• Şef departament publicitate: Sorin Preda

• Redactor Şef: Florentin Coman

• Redactor Şef Adjunct: Ionuţ Condoliu

Obiectiv Vocea Brailei 2022

Continutul acestui site este proprietatea SC Double P Media SRL. Reproducerea totala sau partiala a materialelor este permisa numai cu acordul SC Double P Media SRL

Analiza WEB