Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian a preluat fotoliul de lidera

La fel ca si in sezonul precedent, FC Urleasca este formatia care administreaza infringeri formatiilor aflate in lupta pentru promovare. Simbata in derby-ul etapei a doua echipa din Urleasca a invins-o cu 1-0, pe teren propriu pe Eldomir, cea care in prima runda realizase scorul etapei la Viziru in compania fostei divizionare C, Unirea Faurei. Dupa o prima repriza incheiata la egalitate 0-0, pauza s-a dovedit un sfetnic bun pentru gazde care dupa doar sapte minute de la reluare au reusit sa marcheze prin Micu si apoi sa pastreze avantajul de un gol pina la fluierul de final al meciului.
Victoria Traian, o alta placuta surpriza a acestui inceput de campionat, a invins acasa cu 5-1 pe Comagrim Dudesti si a trecut pe primul loc in clasament, avind tot sase puncte la fel ca si FC Urleasca, dar un golaveraj superior acesteia.
Scorul etapei l-a realizat Unirea Faurei. Formatia pregatita de Iacob Carst s-a impus cu 6-0 pe teren propriu in fata nou promovatei SC Adevarat golurile gazdelor fiind marcate de Barus (min. 15, 49), Calatoaie (min. 21), Mita (min. 69), Tudorache (min. 88), Craciunescu (min. 89). De remarcat evolutia foarte buna a tinerilor jucatori formati de Iacob Carst, Mita si Calatoaie, doi fotbalisti de care au inceput sa se intereseze Gloria Buzau si Dunarea Galati nu insa si conducatorii echipei fanion a orasului Braila care inca mai cauta solutii ca pe vremuri.
S-au consemnat si doua victorii in deplasare. CSO Ianca a cistigat la scor 6-1 disputa de la Visani golurile oaspetilor fiind marcate de Anghel (min. 8), Mladin (min. 24), Naziru (min. 27, 51), Postolea (min. 35), Grozea (min. 55), golul de onoare al gazdelor fiind marcat de Mihail Lica in minutul 43 atunci cind CSO avea deja un avantaj de patru goluri. Cea de a doua formatie care si-a trecut in cont trei puncte in clasament si tot atitea la adevar a fost Avintul Ciresu. Formatia la care a evoluat si Banel Nicolita, s-a impus cu 2-1 la Dedulesti, la capatul unui meci foarte echilibrat si spectaculos chiar pe alocuri.

Rezultatele inregistrate in etapa a 2-a:
Vointa Visani - CSO Ianca 1-6
Vointa Gaiseanca - Victoria Cazasu 4-1
Victoria Traian - Comagrim Dudesti 5-1
Unirea Faurei - SC Adevarat Chiscani 6-0
FC Urleasca - Eldomir Viziru 1-0
Victoria Dedulesti - Avintul Ciresu 1-2
Viitorul Ianca a stat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii