Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Victoria Traian, lider la finalul primului tur al Ligii a IV-a Brăila

* în etapa a 7-a, echipa din Traian s-a impus cu 6-0 în deplasare, la Dacia Bertești * cu o “dublă”, Alexandru Buzatu a fost golgeterul etapei

 

Primul tur al campionatului Ligii a IV-a din județul Brăila s-a încheiat duminica trecută, când s-au disputat cele două meciuri din etapa a 7-a. O rundă în care echipele gazdă nu au acumulat niciun punct. Conform așteptărilor, liderul Victoria Traian s-a impus la scor, 6-0, în deplasarea de la Bertești. Emanuel Moldoveanu a deschis scorul încă din minutul al doilea, iar Alexandru Buzatu a marcat în minutul 8 și a stabilit totodată și scorul primei reprize, 2-0, pentru Victoria Traian. Buzatu a realizat “dubla” în minutul 56, iar până la final echipa vizitatoare a mai înscris de trei ori prin Șerbănescu, Chivu și Paul Ioan.

Pe stadioul Chimia din stațiunea Lacu Sărat, ACSC Cazasu s-a impus cu 3-1 în partida cu nou promovata, Daous Dava Brăila.

Rezultatele și marcatorii etapei a 7-a:

Dacia Bertești - Victoria Traian 0-6

Moldoveanu (min. 2), Buzatu (min. 8, 56), Șerbănescu (min. 75), Chivu (min. 77), P. Ioan (min. 80)

Daous Dava Brăila - ACSC Cazasu 1-3

Atalmis (min. 76) / Gologan (min. 37), Andronache (min. 71), Avramescu (min. 80)

Clasamentul la finalul primului tur: 1. Victoria Traian 15 puncte, 2. Viitorul Șuțești 12 puncte, 3. Voința Vișani 9 puncte, 4. ACSC Cazasu 6 puncte, 5. Dacia Bertești 3 puncte, 6. Daous Dava Brăila 0 puncte.
Categorie articol: 

Din cauza unor probleme ce țin de platforma Facebook, secțiunea “Comentarii” de pe platforma noastră online nu este, pentru moment, funcțională. Ne cerem scuze pentru acest incovenient și sperăm că situața va fi rezolvată cât mai curând.

Va puteți exprima opiniile, în continuare, pe pagina Facebook a cotidianului nostru,

https://www.facebook.com/Obiectiv.VoceaBrailei

Like / Share

Comentarii